Forex mäklare mjukvaruleverantör Your Bourse har meddelat lanseringen av vad den kallar några av de mest avancerade riskhanteringsverktygen för FX/CFD-mäklare, som en del av deras Platform-as-a-Service. Efter att ha meddelat tidigare månader att de avser att stödja alla mäklare i deras uppdrag att bättre hantera risken för att öka lönsamheten, har Your Bourse utvecklat riskhanteringsverktyg med användarupplevelse och flexibilitet i kärnan i deras design.

De nya riskhanteringsverktygen gör det nu möjligt för mäklare att enkelt identifiera marknadssentiment genom antingen widgets eller realtidsrapportering. Dessutom kan mäklare nu se exponeringen efter symbol eller helt enkelt övervaka de 10 mest populära handlade instrumenten, 10 vinnare/förlorare som har gått in på konton eller positioner. Ytterligare funktioner har också lagts till för riskhantering i B-bok samt system för upptäckt av toxisk handel och nya funktioner för hantering av lönsamhet för B-bok. Alla dessa funktioner är tillgängliga som realtidsrapporter eller widgets.

Ditt börs sa att det fortsätter att växa sitt erkännande bland mäklare för sin flexibilitet att leverera rätt lösning för sin verksamhet, med bästa lösningar för riskhantering och rapportering samt en plattform-som-en-tjänst-modell som inkluderar en Matchande motor och likviditetsaggregation integrerad med de bästa likviditetsleverantörerna och MT4 Bridge/MT5 Gateway.

Elina Pedersen, Co-CEO, CMO Your Bourse, kommentarer,

”Vi svarar på marknadens krav. Vi ser att mäklarna kräver mer synlighet för sin verksamhet och därför släpper vi olika alternativ för att förbättra hur de hanterar sin risk. Vår teknik erbjuder oöverträffade kostnadseffektiva, flexibla lösningar och konkurrenskraftiga priser med fokus på våra kunders framgång. ”

Your Bourse tillhandahåller en Platform-as-a-Service-lösning för detaljhandeln och institutionella MT4/MT5- och kryptomäklare: MT5 Gateways/MT4 Bridges, Matching Engine med likviditetsaggregat med flera tillgångar, riskhantering, kundprofilering och rapportering i realtid, MT4 / MT5 Hosting i alla Equinix datacenter med 99,999% SLA och varma och kalla säkerhetskopior, MT4 / MT5 vita etiketter samt plugins för MT4 och MT5.Source link