Worldpay från FIS utökar sin handelsverksamhet till Sydkorea

[ad_1]

Den finansiella teknikledaren FIS (NYSE:FIS) fortsätter att bredda sitt globala fotavtryck för handelstjänster, och tillkännager idag att deras Worldpay från FIS handelslösningar nu är tillgängliga i Sydkorea.

Worldpay från FIS har samarbetat med Seoul-baserade TossPayments, en koreansk handelstjänstplattform som gör det möjligt för handlare att acceptera betalningar online och hantera sin affärsekonomi på en enda plattform, för att erbjuda tillgång till inhemska kredit-/betalkorts- och APM-inköpstjänster i Sydkorea.

Genom detta partnerskap kommer Worldpay från FIS att leverera betaltjänster i världsklass till globala handlare som vill expandera till Sydkorea. Expansionen till Sydkorea är en del av företagets strategiska plan för att förbättra sin närvaro på fler marknader och utöka sin globala kapacitet. Detta kommer på baksidan av dess expansion till Sydafrika, Nigeria och Malaysia 2021.

Handlare som kommer in i Sydkorea kommer att kunna dra fördel av Worldpays avancerade inköpsmöjligheter, inklusive auktorisering, clearing och avveckling, tvisthantering och datainsikter. Säljare kommer också att dra nytta av en sömlös betalningsupplevelse genom en enda integrationspunkt – vilket hjälper till att utöka kundbasen, öka acceptansen och förbättra kundupplevelsen.

“Korea har visat sig vara en allt mer attraktiv testbädd för de senaste trenderna inom e-handel på grund av att det är en tidig användare av innovation”, säger Gabriel de Montessus, chef för internationella Merchant Solutions, FIS. “Marknader över hela Asien inklusive Sydkorea erbjuder nya möjligheter för globala företag, men för att lyckas lokalt behöver handlare lokal förståelse för konsumentbeteende för att säkerställa framgång. Vår nya inhemska inköpskapacitet i landet kommer att säkerställa sömlös integration i Sydkorea för globala handlare och fördjupar vårt engagemang för att driva smartare handel över hela världen.”


[ad_2]

Source link