Worldline samarbetar med fintech manager.one

[ad_1]

Betaltjänstleverantören Worldline (EPA:WLN) och fintech manager.one tecknade ett partnerskap för att smart hantera utgiftspolicyer på företagskort. Partnerskapet kommer att kombinera Worldlines pan-europeiska Card Issuing Processing-plattform och manager.one expertis inom affärsutgiftshantering.

Denna white label-lösning kommer att göra det möjligt för banker att ta en webb- och mobilbankupplevelse till nästa nivå, vilket förenklar utfärdandet och hanteringen av visitkort för sina kunder. Kortinnehavare kommer att se hanteringen av sina affärskostnader underlättas och kommer att spara tid genom att undvika lågvärde uppgifter, vilket ger mer produktivitet i slutet av året.

Bättre kontroll och prognostisering av anställdas utgifter har alltid varit viktiga utmaningar för organisationer som banker definitivt kan svara på och stödja sina kunder med att tillhandahålla mervärdestjänster. Denna lösning kommer att göra det möjligt för företag att förbättra sin effektivitet relaterad till affärsutgiftshantering tack vare en enklare insamling och analys av kvitton (OCR-teknik), förmågan att identifiera misstänkta utgiftsdeklarationer och generera virtuella kort; detta leder till bedrägerier och kostnadsminskningar.

Dessa funktioner kommer att förstärkas av Worldlines kortutfärdande plattform, som redan hanterar mer än 126 miljoner kort och bearbetar cirka 10 miljarder transaktioner för finansiella institutioner över hela Europa.

Christophe L’Helguen, Division Manager Issuing Processing på Worldline Financial Services, kommenterade:

“Innovation är ett av våra kärnvärden på Worldline och som ledande inom emissions- och transaktionshantering inom Europa, letar vi ständigt efter partners som delar vår vision för att frigöra potentialen i våra emissionslösningar. Med manager.one kommer vi att kunna erbjuda våra kunder en heltäckande och kostnadseffektiv white-label-lösning för att hantera företagskort och företagskostnader”.

Adrien Touati, medgrundare manager.one tillade:

“Worldline är en prestigefylld spelare. Denna allians kommer att göra det möjligt för oss att skapa många synergier och påskynda vår strategi. Vi kommer att kunna utrusta ett ständigt ökande antal användare med våra innovationer.”


[ad_2]

Source link