Wise meddelar ändringar i kommittésammansättningen

[ad_1]

Wise plc (LON:WISE), ett globalt teknikföretag som bygger ett bättre sätt att flytta och hantera pengar runt om i världen, tillkännager idag en förändring i revisions- och riskkommittén.

Hooi Ling Tan

Efter Terri Duhons utnämning till styrelsen och revisions- och riskkommittén i januari kommer Hooi Ling Tan nu att lämna revisions- och riskkommittén, och fortsätta i sina roller som oberoende icke-verkställande direktör i styrelsen och i valberedningen.

Revisions- och riskutskottet kommer nu att bestå av oberoende icke-verkställande styrelseledamöter Terri Duhon, Clare Gilmartin och Ingo Uytdehaage som ordförande.

Styrelsen tackar Hooi Ling Tan för hennes insatser i revisions- och riskkommittén och ser fram emot hennes fortsatta insatser i styrelsen och valberedningen.

På tal om ledningsförändringar på Wise, låt oss komma ihåg att Taavet Hinrikus i december 2021 sa att han skulle avgå som ordförande och direktör, och David Wells blev oberoende icke-verkställande ordförande.

David Wells, tidigare Chief Financial Officer för Netflix, har varit styrelseledamot i Wise Board sedan juli 2019. Han har också varit medlem i revisions- och riskkommittén.

[ad_2]

Source link