Voyager stoppar handel, insättningar och uttag

[ad_1]

Voyager Digital LLC, operativa plattformen för Voyager Digital Ltd (TSX:VOYG), meddelade att den tillfälligt stänger av handel, insättningar, uttag och lojalitetsbelöningar, med verkan klockan 14:00 Eastern Daylight Time den 1 juli 2022.

“Detta var ett oerhört svårt beslut, men vi tror att det är det rätta med tanke på rådande marknadsförhållanden”, säger Stephen Ehrlich, vd för Voyager. “Det här beslutet ger oss ytterligare tid att fortsätta utforska strategiska alternativ med olika intressenter samtidigt som vi bevarar värdet av den Voyager-plattform vi har byggt ihop. Vi kommer att tillhandahålla ytterligare information vid lämplig tidpunkt.”

Voyager har tidigare meddelat att dess dotterbolag, Voyager Digital LLC, utfärdade ett meddelande om försummelse till Three Arrows Capital (3AC) för underlåtenhet att göra de erforderliga betalningarna på sitt tidigare avslöjade lån på 15 250 BTC och 350 miljoner USDC. Voyager eftersträvar aktivt alla tillgängliga rättsmedel för återvinning från 3AC, inklusive genom den domstolsbeordrade likvidationsprocessen på Brittiska Jungfruöarna.

För att stödja sin utforskning av strategiska alternativ har företaget anlitat Moelis & Company och The Consello Group som finansiella rådgivare och Kirkland & Ellis LLP som juridiska rådgivare.


[ad_2]

Source link