Voyager Digital avnoterar sina aktier från TSX

[ad_1]

Voyager Digital Ltd meddelar att de har meddelat Toronto Stock Exchange (TSX) att företaget frivilligt kommer att avnotera sina stamaktier från TSX.

Denna åtgärd vidtas av företaget som svar på att TSX meddelat Voyager Digital att TSX kommer att genomföra en översyn av berättigandet för fortsatt notering på TSX av företagets stamaktier som ett resultat av att företaget och dess huvudsakliga operativa dotterbolag anmäler frivilligt framställningar om omorganisation enligt kapitel 11 i US Bankruptcy Court of Southern District of New York.

På grund av denna granskning har handeln med Voyager-aktier avbrutits av TSX. Voyager har också informerats om att företaget, på grund av sin konkursansökan, inte längre kvalificerar sig för OTCQX International. På grund av TSX handelsstopp och avnoteringsgranskning stoppas också aktier på OTC.

Bolaget planerar att ansöka till Canadian Securities Exchange (CSE) för att överföra handeln med sina stamaktier från TSX till CSE. Även om företaget förväntar sig att handeln i dess aktier kommer att övergå från TSX till CSE, finns det ingen garanti för att CSE kommer att godkänna handeln med företagets aktier eller att en sådan övergång kommer att ske.


[ad_2]

Source link