Virtu ITG Europe Limited börjar handla på SIX Swiss Exchange


Idag börjar Virtu ITG Europe Limited handel på SIX Swiss Exchange.

För byråkunder är det brittiska och irländska företaget specialiserat på avrättningstjänster. Virtu ITG Europe Limited tar antalet handelsdeltagare på SIX Swiss Exchange till 95, som alla drar nytta av ett attraktivt aktieuniversum och mycket likvid och effektiv handel.

Gregor Braun, försäljningschef i Schweiz och Europa på SIX Swiss Exchange, kommenterar:

“Vi är glada över att välkomna Virtu ITG Europe Limited, en annan välkänd handelsdeltagare, till våra led. Tillväxten av handelsdeltagare visar att den höga kvaliteten på SIX Swiss Exchanges orderbok är uppskattad och efterfrågad på marknaden. Och tillväxten är inte minst en konsekvens av att vi underhåller och vidareutvecklar vår plattform med ständig innovation.”

Virtu ITG Europe Limited är ett dotterbolag till Virtu Financial Inc, en global ledare inom market making och exekveringstjänster baserat i New York.

SIX Swiss Exchange erbjuder en av världens mest avancerade och stabila handelsplattformar, innovativa handelstjänster samt kompetent support, tillsammans med ett brett utbud av produkter och enastående likviditet. Börsen erbjuder tillgång till över 52 000 värdepapper i ett brett utbud av handelssegment inklusive aktier, obligationer, börshandlade fonder, värdepappersfonder och sponsrade fonder, börshandlade produkter och strukturerade produkter.
Source link