Vilka är de 5 bästa kryptohandelsplattformarna 2022


Handel med kryptovalutor kan göras på ett sätt så att det kan ge omedelbara vinster när det görs via plattformar som TurboXBT, en kortsiktig utbyte av syntetiska digitala tillgångar.

Ekosystemet för kryptovaluta har vuxit med mer än en mil under det senaste decenniet, och medan de första banbrytande kryptobörserna som Mt.Gox mötte sitt vattenloo genom hackning, har nyare plattformar som erbjuder unika tjänster till handlare dykt upp med tiden och den här artikeln belyser topp för i tjänst 2022.

De 5 bästa handelsplattformarna för kryptovaluta för 2022

I ingen speciell ordning är dessa handelsplattformar revolutionerande och bör checkas ut av handlare för deras skräddarsydda erbjudanden;

TurboXBT är en av de mest innovativa handelsplattformarna för digitala tillgångar som finns idag som erbjuder den enklaste handelsupplevelsen för alla användare. Dess produktutbud är helt annorlunda eftersom det tillåter användare att handla syntetiska tillgångar på relativt kort tid.

Binance är en centraliserad börs som för närvarande betraktas som världens största plattform för kryptovalutabörs efter handelsvolym. Dess stabilitet och mångfald gör att den rankas som en av de fem bästa handelsplatserna 2022.

Coinbase är en amerikansk kryptovalutabörs som är en av de äldsta i verksamhet idag. Det grundades 2012 av Brian Armstrong och har sedan dess vuxit till att bli ett börsnoterat företag. Det erbjuder ett antal olika kryptotjänster som gör det till en bra handelsplattform idag.

En av de största cryptocurrency-enhörningarna som finns. FTX Derivatives Exchange är en stabil, pålitlig och mycket likvid plattform som erbjuder derivatprodukter på en mängd olika krypto- och digitala tillgångar.

Uniswap är en decentraliserad börs, en som var banbrytande för handelsmotorn Automated Market Maker (AMM) som kännetecknade den decentraliserade finansiella utlöparen av handel med kryptovalutor.

TurboXBT

Av alla listade handelsplattformar för kryptovalutor 2022 är TurboXBT den nyaste, dock en med så många stora potentialer. Handelsplattformen erbjuder syntetiska tillgångar eller en virtuell tillgång som spårar priset på en underliggande tillgång på exakt samma sätt. TurboXBT byggdes som en mycket enkel att använda handelsmotor där användare kan registrera sig, göra en byte och ta ut pengar på några minuter.

TurboXBT stöder kortsiktiga affärer för Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH), två av de 17 tillgångar som för närvarande finns på plattformen. Handlar på TurboXBT bygger på en framgångsrik förutsägelse av prisfall eller vinst i det noterade tillgångsparet, med handelsordern öppen i bara 30 sekunder till 15 minuter.

Den digitala valutakomponenten i TurboXBT kommer med några av de högsta utbetalningssatserna på plattformen, även om volatilitet ofta får detta pris att sjunka. Med TurboXBT får användare inte skicka in Know Your Customer (KYC), vilket ger en hög nivå av frihet för nya användare. Plattformen tar inte heller någon provision på insättningar och uttag av medel, en ersättning som är inriktad på att ge börsens användare mer värde för sitt kapital och sina vinster.

Att göra en faktisk affär på TurboXBT har blivit mycket förenklat och kan uppnås efter denna uppmaning; användaren väljer tillgångsparet att handla, till exempel BTC/USD-paret. En lämplig tidsram som är synlig i diagrammets gränssnitt väljs sedan, och handeln utförs genom att antingen klicka på den gröna UPP-knappen för den uppåtgående trenden eller den röda NED-knappen för att satsa på kursfall. Handelsvinster är beroende av om det handlade paret ökat eller tappat i värde inom den angivna tidsgränsen.

Fördelarna med att använda TurboXBT utvecklas ständigt, men användare kan garanteras höga vinster, omedelbara utbetalningar, flerspråkig support och mycket lyhörd kundservice bland annat.

Binance

Binance etablerades 2018 och har sedan dess tagit sig till toppen av stegen vad gäller handelsvolym för både spot- och derivaterbjudanden. Sedan starten har Binance utökat sina erbjudanden till att omfatta bland annat staking, avkastningsodling, lanseringsplattor och Non-Fungible Tokens (NFTs).

Med mer än 400 tillgångar som för närvarande finns på Binance-börsen, är det utan tvekan en fartsättare. Binance har en tuff säkerhetsförsörjning, och börsen har inte drabbats av ett större hack eller protokollbrott, något som har drivit fler handlare till plattformen. Börsen stöder också Binance Smart Chain-protokollet, ett blockchain-nätverk som innehåller många smarta kontrakt och tokens. Denna djupgående räckvidd för utbytet är ett bevis på dess ihållande prestanda jämfört med sina par.

Myntbas

Coinbase vänder sig till användare i USA, en av marknaderna med de strängaste reglerna för finansiella marknader. Trots den reglerande inställningen från amerikanska vakthundar, blomstrar Coinbase, vilket gör det till en mycket välkommen handelsplattform för användare som lägger en premie på att slå upp tält med en mycket reglerad börs.

Som en börsnoterad outfit njuter Coinbase av investerarnas pengar, och de använder dessa medel för att göra förvärv och utöka sitt förvar och andra produkterbjudanden till fördel för sina användare.

FTX-derivatutbyte

FTX Derivatives Exchange går in i världen för handel med digitala tillgångar med målet att överbrygga gapet mellan derivaterbjudanden i det vanliga finansiella ekosystemet och den begynnande kryptovärlden. Plattformen har ett dotterbolag i USA och expanderar till nya marknader, tack vare mer än 1 miljard dollar som erhölls i finansiering 2021.

FTX är pålitligt, stabilt och lämpligt för handlare som letar efter mer avancerade kryptoprodukterbjudanden än vanligt spotköp och försäljning.

Uniswap

Decentraliserad finans är en del av den utveckling som bevittnas i världen för handel med digitala tillgångar, och Uniswap är en äldre börs som vänder sig till denna nischmarknad. Uniswap är en Automated Market Maker som fungerar annorlunda än centraliserade börser som svänger i orderböcker, snarare än att göra det möjligt för användare att byta tokens på ett icke-depåbelagt sätt.

Uniswap är byggt på Ethereum Blockchain, och även om transaktioner på plattformen kan medföra mycket höga avgifter, föredrar många DeFi-älskare fortfarande plattformen för dess robusthet och dess banbrytande fördel.

Dynamiskt ekosystem med ändrade rankningar

Volatiliteten i det digitala valutahandelsekosystemet förkroppsligas i nyckelaspekter av branschen, inklusive i rangordningen av mäklare som verkar i rymden. Medan TurboXBT har ett övertag i förhållande till sina olika tillgångar som stöds, är plattformen lyhörd för användarnas behov och är alltid redo att förnya sig när den ser ut att säkra sin position inom sitt nischområde.Source link