Vikten av marknadsundersökningar av hög kvalitet

[ad_1]

Vi är glada över att kunna publicera följande gästinlägg med tillstånd av Nada Lafi, MENA Marketing Specialist på XTB.


XTB Market Research Department, som sträcker sig över kontor runt om i världen inklusive ett Dubai-kontor beläget i DIFC, kan skryta med fantastiska resultat i den prestigefyllda Bloomberg FX Forecast Accuracy Rankings. XTB-analytiker visade sig vara bäst i sina prognoser för CEE-valutapar. Men det är inte allt. Baserat på analysens noggrannhet visade sig XTB vara i toppen av den globala leden.

Rankingen som produceras av Bloomberg anses vara det högsta erkännandet i finansbranschen. Dessa uppdateras kvartalsvis och inkluderar prognoser publicerade av de största globala finansinstituten, inklusive Barclays, BNP Paribas, JP Morgan. Den senaste upplagan av rankningen publicerades i slutet av andra kvartalet 2022 och innehåller de mest exakta prognoserna för de senaste 12 månaderna.

XTB har byggt på momentumet för att rankas 2:a i G10-kategorin och 3:a i 13 Majors-kategorin i Bloombergs globala omröstning. Utöver det bevisade XTB Research Team också sin kvalitet på marknadsförutsägelser för tillväxtmarknader. De visade sig vara bäst i sina prognoser för CEE-valutapar: EURPLN, USDCZK, EURHUF. Det ledde också till den tredje positionen i rankningen av tillväxtmarknader.

Det utmärkande för XTB är utbildning och ger investerare en rik kunskapsbas inklusive analyser, marknadsnotiser och den senaste informationen. Alla kan få tillgång till XTB-analytikers kunskap, eftersom företaget nästan varje dag förser kunderna med en ny portion kunskap om marknaden. Dessutom har XTB över 170 timmars utbildningsinspelningar med deltagande av de bästa experterna som Farah Mourad, Senior Market Analyst på XTB MENA.

Farah Mourad är specialiserat på finansmarknader i Mellanöstern, Europa, Asien och USA. Hon har en magisterexamen i kommunikation och har över sex års erfarenhet av nyhetssändningsbranschen.

Som handlare och marknadsentusiast själv, drog hon in i finanssektorn, arbetade för internationella mäklarhus och fördjupade sin erfarenhet av finansmarknaden och utbildade kunder om investeringar.

XTB Group är en internationell leverantör av handels- och investeringsprodukter, tjänster och teknologilösningar. XTB-gruppens enheter övervakas av världens största tillsynsmyndigheter, inklusive DFSA, FCA, CySEC och KNF. I över 17 år har XTB Group gett privata investerare omedelbar tillgång till hundratals marknader runt om i världen. XTB är ett fintechföretag baserat på förtroende, teknik och support. Sedan 2004 har XTB Group expanderat sin verksamhet, som nu täcker 13 stora marknader i Europa, Latinamerika och Asien, och har vunnit förtroende hos över 500 000 kunder. Med hjälp av sina egna prisbelönta xStation- och xStation Mobile-plattformar erbjuder XTB Group-enheter tillgång till över 1 900 finansiella instrument, inklusive CFD:er för Forex, index, råvaror, aktier och kryptovalutor. Genom X Open Hub tillhandahåller XTB ledande teknologi till finansiella institutioner runt om i världen. Läs mer på www.xtb.com.

XTB MENA Limited tillhandahåller en exekveringstjänst. Eventuella åsikter, analyser, priser eller annat innehåll i detta pressmeddelande innehåller inte och ska inte tolkas som att det innehåller investeringsråd eller investeringsrekommendationer. Innehållet i detta pressmeddelande tar inte hänsyn till din nivå av förståelse, investeringsmål, finansiella situation eller några andra särskilda behov. Varje beslut att agera utifrån informationen i detta pressmeddelande är helt på ditt eget gottfinnande. Du är ensam ansvarig för sådana beslut.


[ad_2]

Source link