Vestmark utser Michael Blundin till VD

[ad_1]

Vestmark, en ledande leverantör av portföljhanteringsverktyg och handelsprogramvara, meddelade idag att företaget har utsett företagsveteranen Michael Blundin till VD i en planerad övergång. John Lunny, en av företagets grundare som har varit VD sedan 2008, kommer att gå in i rollen som vice ordförande i Vestmarks styrelse.

Mr Blundin började på Vestmark 2004 och har tjänstgjort i flera ledande roller, inklusive CTO, EVP för Client Delivery, SVP för Relationship Management och General Manager för Managed Services.

Under sina 17 år på företaget har han spelat en nyckelroll för att utforma Vestmarks strategi, knyta djupa kundrelationer och leda team som ansvarar för relationshantering, mjukvaruteknik, produktledning, kvalitetssäkring, implementering och konsulttjänster. Innan han började i Vestmark tjänstgjorde Blundin i verkställande roller på Savantis Systems, Vignette Corporation och Cirrus Recognition Systems, ett företag han grundade.

Michael Blundin har en BA i fysik från Colgate University, där han studerade fysik, kemi och japanska.

Michael Blundin kommenterade:

”Jag är hedrad över att få ta över VD -rollen på företaget John hjälpte till att tänka och bygga in ett som nu stöder mer än 5 miljoner investerarkonton och 1,4 biljoner dollar i tillgångar. Johns ledarskap och vision inspirerade den djupt rotade kulturen i lagarbete som har hållit Vestmark i spetsen för rikedomsteknik i två decennier.

Vi kommer att fortsätta detta arv genom att driva innovation för investerare och dem som tjänar dem, och banar väg för individer och familjer att få tillgång till ett bredare utbud av personliga investeringsmöjligheter och vara aktiva deltagare i deras ekonomiska framtid. ”

[ad_2]

Source link