Vantage samarbetar med UNHCR för global insamlingsaktivitet för flyktingar

[ad_1]

Vantage, en internationell mäklare med flera tillgångar, är glada att kunna meddela att de lanserar en månadslång donationskampanj till stöd för UNHCR, FN:s flyktingorgan, för att hjälpa flyktingar och internflyktingar över hela världen.

Vantage kommer att matcha alla donationer från både nya och befintliga kunder, dollar för dollar, för att stödja humanitära insatser som genomförs av UNHCR. Donationskampanjen kommer att pågå i en månad fram till 30 augusti och kan förlängas baserat på feedback från kunder.

UNHCR är en global organisation som har ägnat de senaste 70 åren åt att rädda liv, skydda rättigheter och bygga en bättre framtid för flyktingar. Vantage och UNHCR anser gemensamt att alla har rätt att söka asyl och hitta en säker tillflykt.

Enligt UNHCR har antalet människor som tvingats fly från konflikter, våld, kränkningar av de mänskliga rättigheterna och förföljelsen nu passerat den häpnadsväckande milstolpen på 100 miljoner för första gången som registrerats, vilket lyfter fram den globala livsmedelsosäkerheten, klimatkrisen, kriget i Ukraina och andra nödsituationer från Afrika till Afghanistan som ledande orsaker.

Ann Moey, partnerskapschef vid UNHCR säger,

”Internationell solidaritet behövs nu mer än någonsin, och alla sektorer i samhället kan göra sitt för att hjälpa. Stöd från partner i den privata sektorn som Vantage hjälper oss att injicera livsviktig energi i våra humanitära ansträngningar och gör att vi kan leverera mer hjälp till utsatta, fördrivna samhällen över hela världen.”

Insamlingsinitiativet är ytterligare ett steg framåt i Vantages företags ESG-resa, som drevs av den samlade viljan bland personalen att göra världen till en bättre plats. Denna donationskampanj följer tätt efter Vantages partnerskap med Supercar Blondie i deltagandet i Blue Carbon ESG-initiativet på Sardinien, Italien, samt dess fleråriga sponsring av McLaren MX Extreme E-teamet.

Sofiia Starchevska, ESG-ambassadör på Vantage, sa:

“Det är oändligt mycket mer stärkande och motiverande att veta att dina handlingar är en av många. Det är lättare att se kraften i kollektiv, i motsats till individuell handling, och det är vad vi vill uppnå med denna insamlingsaktivitet.”

“På Vantage vet vi att det mentala, känslomässiga och fysiska traumat av att fördrivas och behöva byggas upp i ett främmande land är en enorm utmaning, och vi hoppas att vårt initiativ kommer att fördubbla vårt stöd till flyktingar för att söka skydd och göra det möjligt för dem att återuppbygga deras liv. Tillsammans med UNHCR hoppas vi kunna göra vården till vår gemensamma valuta.”

Vantage är en global mäklare med flera tillgångar som erbjuder kunder tillgång till en smidig och kraftfull tjänst för handel med CFD:er på Forex, råvaror, index och aktier. Med mer än 10 års marknadserfarenhet. Vantage har nu över 1 000 anställda/personal på mer än 30 globala kontor.

Vantage är mer än en mäklare. Det ger ett pålitligt handelsekosystem, en prisbelönt mobilhandelsapp och en snabbare och enklare handelsplattform som gör det möjligt för kunder att dra nytta av handelsmöjligheter. Ladda ner Vantage-appen på App Store eller Google Play.


[ad_2]

Source link