Vantage integrerar Acuity Tradings Signal Center-handelssignaler


Multi-tillgångsmäklaren Vantage har meddelat att de har tecknat ett nytt partnerskap med den professionella leverantören av handelssignaler Signal Centre.

Detta nya partnerskap kommer att se dagliga handelsidéer, producerade av erfarna analytiker och marknadsproffs, levererade direkt till Vantages kunder genom en ny Hubspot-integration och Signal Centres dedikerade Telegram-tjänst.

Med tydliga ingångs- och utgångspunkter, viktiga målnivåer och transparenta strategier är detta nya produkterbjudande väl i linje med Vantages mål att tillhandahålla enkla och intuitiva handelsverktyg till sina kunder för att leverera en marknadsledande handelsupplevelse.

Signalerna kommer att finnas tillgängliga på 8 språk inklusive arabiska, nederländska, franska, tyska, italienska, portugisiska, spanska och engelska och över alla tillgångsklasser, inklusive enskilda aktier och visas med kraftfulla visualiseringar som tydligt vägleder handlare genom beslutsprocessen.

Steve O’Hare, VD Signal Center, kommenterar:

“Vantage är ett erkänt namn på valutahandelsmarknaden, som levererar en transparent handelsupplevelse och mycket personlig service till sina kunder i 172 länder. Eftersom det är auktoriserat och reglerat av Financial Conduct Authority, är Signal Center väl anpassat till Vantages värderingar. Det var en spännande utveckling att integrera våra signaler med Hubspot och vi ser fram emot att utöka vårt stöd för att hjälpa Vantages kunder i deras handelsresa.”

Marc Despallieres, Chief Strategy Officer på Vantage tillägger:

“Jag är glad att kunna tillkännage vårt strategiska partnerskap med Signal Center för att erbjuda våra kunder en ännu mer optimal handelsupplevelse med nya handelsmöjligheter. Våra handlare strävar alltid efter att ligga steget före sina kamrater och är alltid på jakt efter fler analyskällor, fler investeringsmöjligheter och bättre riskhantering. Detta är ett strategiskt drag för Vantage, och vi ser fram emot att se Signal Center bli ett populärt analysverktyg för våra globala kunder”.

Vantage är den senaste mäklaren att integrera Signal Centres produkter efter förvärvet av Acuity Trading 2021; dra fördel av den förbättrade AI-tekniken, designen, flera språk och leveranskanaler inklusive MT4/5, e-post och Telegram. Signal Centres produkter är också tillgängliga för Vantage Plus-kunder.

Signal Center och Acuity Trading-lösningar kan också integreras över marknadsföringsplattformar inklusive MetaQuotes, Marketo, Salesforce Pardot, Solitics, SharpSpring, blueshift och mer.

Vantage-gruppen av företag är globala mäklare med flera tillgångar som erbjuder kunder tillgång till en smidig och kraftfull tjänst för handel med CFD:er på valuta, råvaror, index, aktier och kryptovalutor. Med mer än 10 års marknadserfarenhet har Vantage nu över 1 000 anställda på mer än 30 globala kontor.

Signal Center är en FCA-reglerad leverantör av oberoende teknisk analys och marknadsundersökningar. Signal Center grundades 2010 som PIA First och skapades 2018 för att fokusera på PIA Firsts analytiska forskningsarm och dess expansion till handelsplattformsarenan för detaljhandeln för att möta behovet av högkvalitativ, snabb och korrekt marknadsanalys med tydlig, strukturerad handel idéer och signaler skapade av experthandlare och analytiker. Signal Centres prisbelönta signaler, strategi och analys av flera tillgångar är tillgängliga på flera språk och via flera leveranskanaler inklusive MT4/5, API, widgets, e-post och snabbmeddelandetjänster som Telegram, Facebook, Whatsapp, WeChat och SMS.

Acuity Trading revolutionerade onlinehandelsupplevelsen för miljontals investerare med introduktionen av visuella nyheter och sentimentverktyg 2013. Idag fortsätter Acuity att leda fintech-marknaden med alfagenererande alternativa data och mycket engagerande handelsverktyg med det senaste inom AI-forskning och teknologi. Acuitys team av akademiker, forskare, nyhets- och marknadsproffs är dedikerade till att leverera högeffektiva dataprodukter som ger värde till investerare på alla nivåer och erfarenheter. Flexibla leveransalternativ inkluderar API:er, MT/5, plug and play-widgets och tredjeparts automationstjänster.

Source link