Valereum lämnar in en ändring av kontrollansökan för Juno till GFSC


Gibraltars teknologigrupp Valereum Plc meddelar att företagets advokater i Gibraltar har lämnat in en kontrollansökan för Juno Group of Companies till Gibraltar Financial Services Commission (GFSC) för godkännande. Valereum tillkännagav affären att köpa Juno den 29 december 2021.

Juno är en väletablerad Gibraltar-baserad koncern vars tre licensierade verksamhetsområden omfattar bildande och förvaltning av truster och liknande enheter, administration av fonder som täcker ett brett spektrum av aktiviteter, inklusive både fiat- och kryptovalutor och bildande och förvaltning av företag i Gibraltar och andra jurisdiktioner över hela världen.

Efter godkännande av transaktionen av GFSC och slutförande kommer Alan Gravett, en styrelseledamot i Valereum, att bli ordförande i Juno. Alan Gravett har en framstående historia av förtroende och företagsledning i Gibraltar från sina dagar på Barclays där han hjälpte till att utveckla Barclay Trusts verksamhet i Gibraltar.

Carmen Aniceto Megias blir VD för Juno Group. Hon har en bakgrund och kvalifikationer inom företags-, trust- och fondförvaltning och har arbetat inom denna sektor i Gibraltar i över sex år. Hon har en magisterexamen i internationell handel från European Business School i Madrid och en kandidatexamen i ekonomi från universitetet i Granada.Source link