TraditionData anställer för Bus Dev från Fenics, TP ICAP


TraditionDATA, data- och informationstjänstavdelningen för Compagnie Financière Tradition, har meddelat att de har lagt till två seniora marknadsspecialister till sina säljteam som en del av sina fortsatta globala tillväxtplaner.

Steve Murphy, baserad i Madrid, och Bruce Messing, baserad i New York, har gått med i TraditionDATA som Senior Business Development Managers.

Steve Murphy (bilden till höger) kommer från Fenics där han var Regional Sales Manager för datateamet i Asien, baserat i Singapore. Han har omfattande erfarenhet av marknad och tekniska system, efter att även ha arbetat för SmartStream och Thomson Reuters, och kommer att ansluta sig till företagets nyligen bildade Madrid Data Team.

Bruce Messing kommer till TraditionDATAs kontor i New York från TP ICAP, där han senast hade positionen som Regional Sales Manager. Bruce, tidigare från Broadridge, Thomson Reuters, Danske Bank och Bloomberg, tillför stor erfarenhet till TraditionDATA-teamet som för närvarande utmanar normerna inom marknadsdataområdet.

Dessa två utnämningar visar ett pågående engagemang för att investera i tillväxten av TraditionDATA, vilket gör det möjligt för den att utöka sitt erbjudande till kunder. Med Murphy och Messing ombord kommer företaget att fortsätta att utveckla innovativa, högkvalitativa och flexibla dataprodukter och leverera dem till kunder över hela världen.

James Watson, global försäljningschef på TraditionDATA, kommenterade:

“Vi är mycket glada över att välkomna Steve och Bruce till TraditionDATA-teamet. Båda tillför en mängd erfarenhet och expertis, och deras utnämningar kommer vid en spännande tidpunkt för vår verksamhet, eftersom vi fortsätter att utöka och förbättra vår produktbas och ger våra kunder tillgång till den data de behöver när de behöver den som mest.”

TraditionDATA är divisionen för marknadsdata och informationstjänster inom Tradition och tillhandahåller konsekvent högkvalitativ finansmarknadsdata som återspeglar verkligt prisintresse på globala OTC-swapmarknader. Detta inkluderar räntederivat, energi och råvaror, kredit, ränte-, valuta- och penningmarknader. Prissättning i realtid, under dagen, vid dagens slut och historisk prissättning kommer från Traditions globala mäklarverksamhet. Förutom en omfattande täckning av de mest likvida marknaderna, innebär dess omfattande produkt- och geografiska täckning att vi kan penetrera illikvida marknader för att tillhandahålla svåra att hitta priser i produkter och regioner under utveckling. Data kan levereras direkt från Tradition eller från någon av dess distributionspartner.Source link