TradingView välkomnar Dorman Trading till listan över integrerade mäklare

[ad_1]

TradingView tillkännagav idag tillägget av Dorman Trading till sin lista över integrerade mäklare. Dorman Trading är en Future Commission Merchant, samt en registrerad CFTC och NFA-medlem.

Dorman Trading erbjuder ett brett utbud av tjänster för att arbeta med terminsmarknader, inklusive clearing av transaktioner och orderallokering. Företaget erbjuder även finansiella, såväl som elektroniska och kommersiella tjänster relaterade till råvaror, derivatinstrument och aktier. Dorman Trading är verksamt i USA och är clearingmedlem i CME Group och ICE.

Företaget grundades redan 1956 av Bernard Dorman, en lokal spannmålshandlare vid Chicago Board of Trade. Mäklaren är en av de äldsta, familjedrivna FCM:erna i världen.

Företaget ger tillgång till de största börserna: CME Group, ICE (USA och Storbritannien), CBOE Futures Exchange, Eurex, Minneapolis Grain Exchange och Eris Exchange. Dorman Trading-kunder har möjlighet att öppna olika typer av konton, inklusive individuella, företags och andra.

Som vanligt kan den nyligen tillagda Dorman Trading-ikonen hittas i TradingView-handelspanelen. Om du har ett konto – skriv bara in dina Dorman-uppgifter och klicka på anslut.

TradingView har regelbundet utökat listan över integrerade mäklare. De senaste tilläggen inkluderar Interactive Brokers och Tradier Brokerage.


[ad_2]

Source link