TradingView utökar utbudet av ritverktyg


TradingView utökar utbudet av ritverktyg. Nu, för att markera det önskade området på diagrammet, kan du använda det nya ritverktyget — Cirkel.

Användningsprincipen är väldigt enkel: det första musklicket ställer in mitten av cirkeln, och genom att flytta markören och klicka igen ställer du in radien.

Observera att när du ändrar skalan kan även diagrammets proportioner ändras, men cirkeln kommer att behålla sin form. På grund av detta kan det inringade innehållet också ändras. För att undvika detta, aktivera alternativet Lås pris till bar ratio.

I inställningsmenyn kan du ändra färgen på cirkellinjen, dess tjocklek och genomskinlighet, ställa in färg och genomskinlighet för bakgrunden eller stänga av den helt.

TradingView har regelbundet uppdaterat sina lösningar. Till exempel stöder Pine Tables nu rubriker och verktygstips. Det är nu möjligt att slå samman flera celler i en tabell för att skapa snygga rubriker och separatorer. En sammanfogad cell behöver dock inte vara en rubrik: du kan slå samman celler i vilken riktning som helst, så länge som den resulterande cellen inte påverkar några redan sammanslagna celler och inte går utanför tabellens gränser.Source link