TradingView lägger till OKX till listan över integrerade kryptobörser

[ad_1]

TradingView kryptogemenskap är nu välkommen att ansluta till en nyligen integrerad kryptobörs – OKX. Data för OKX har funnits tillgänglig hos TradingView ganska länge, men nu lanserar TradingView den fullständiga handelsintegrationen så att användare kan logga in på sitt OKX-konto direkt från handelspanelen.

Användare med OKX-konton får tillgång till över 350 spotkryptovalutor tillgängliga för handel. OKX stöder också marginallån, tjäna kryptovaluta genom insats och sparande, kryptovalutastödda lån och avancerade produkter, såsom gruvpooler och sin egen blockchain, kallad OKC.

Plattformen har också ett decentraliserat läge – OKX Wallet, som du kan byta via en inbyggd DEX, utforska NFT-marknadsplatsaggregatorn, samt upptäcka topp-DApps.

OKX, som bytte namn från OKEx i januari 2022, är en global kryptovalutabörs som började fungera 2017. Sedan dess har företaget vuxit till att ha över 2 500 anställda, inklusive proffs i världsklass som driver OKX framåt inom branschen.

OKX delar upp kryptovalutor i olika prisnivåer som varierar baserat på handelsvolym och kontoinnehav. För spotaffärer är det mest OKX-användare som betalar 0,10 %. Handlare med stora volymer och de som har ett stort innehav i OKB-valutan (OKX:s plattformstoken) kan kvalificera sig för rabatter. Futures, swappar och optioner har sina egna kursscheman med varierande avgifter.

Handlare kan hitta OKX-ikonen i TradingView-diagrammets handelspanel och sedan ansluta sitt börskonto och förbereda sig för den nya upplevelsen med den anslutna kryptobörsen.


[ad_2]

Source link