TradingView lägger till Federal Reserve ekonomiska data


Handlare kan nu dra nytta av data från Federal Reserve System på TradingView.

Federal Reserve-data omfattar över 815 000 tidsserier från 107 källor. Även om en del av denna information redan fanns tillgänglig för TradingView-användare har antalet nu ökat till 1 109 populära avsnitt.

Allt du behöver göra är att använda prefixet “FRED:” i symbolsökningen. Och om du plötsligt upptäcker att du saknar instrument, kontakta TradingView så lovar de att definitivt lägga till dessa instrument.

TradingView har uppdaterat och förbättrat funktionerna på sin plattform regelbundet. Tidigare i juli lade TradingView till exempel till en valutakonverteringsfunktion: en ny inställning som förbättrar analysen av prisdiagrammet för olika tillgångar. Nu kan handlare snabbt bedöma växelkursskillnaden mellan de intressanta valutorna eller se aktiekursen i en mer välbekant valuta.

För att ändra valutan i diagrammet behöver du bara klicka på knappen som visar skalvalutan och sedan välja den valuta du är intresserad av i listrutan.

TradingView förbättrar ständigt sina verktyg. I maj introducerade TradingView till exempel Pine Tables – en ny funktionalitet som gör det möjligt för handlare att presentera data på ett sätt som aldrig har varit möjligt tidigare.

Tabeller är objekt som kan användas för att placera information på specifika och fasta platser i skriptets visuella utrymme. I motsats till alla andra ritningar eller objekt som ritas i Pine är tabellerna inte förankrade i specifika staplar: de flyter i ett skriptutrymme, vare sig det är i överlagrings- eller rutläge, i studier eller strategier, oberoende av kartstaplarna som visas eller zoomfaktorn som används .Source link