TradingView introducerar enhetskonverteringsfunktionen


TradingView har lagt till en ny funktion för att hjälpa handlare att bättre analysera råvarudiagram — Unit Conversion.

I kombination med valutaomvandling hjälper den här funktionen dig att utvärdera växelkursskillnaden för de råvarutillgångar du är intresserad av. Eller så kan du konvertera diagrammet för att se priset på föremålet i en mer bekant måttenhet.

För att ändra måttenheten på ett diagram där konvertering är tillgänglig måste du klicka på knappen på skalan som visar den aktuella enheten och välja måttenheten du är intresserad av från rullgardinsmenyn.

Efter omräkning kommer diagrammet och indikatorerna att visa priset på den valda tillgångsenheten.

Observera att det för närvarande finns vissa speciella beteenden för konverterade diagram, som skiljer sig från TradingViews vanliga diagram. Dessa inkluderar:

  • Om du ändrar symbolen kommer diagrammet att visas i den ursprungliga måttenheten.
  • Du kan inte skapa en varning eller göra en beställning på det konverterade diagrammet. Varningar och beställningar som skapats i den ursprungliga enheten kommer att fortsätta att fungera på exakt samma sätt som tidigare.
  • Ritobjekt skapade på det konverterade diagrammet är endast tillgängliga på detta konverterade diagram – de lagras och visas med hänvisning till symbolen, valutan och måttenheten.
  • I läget för konverterad valuta eller måttenhet är funktionen Bar Replay inte tillgänglig.

TradingView har regelbundet förbättrat sina funktioner och lagt till nya funktioner. I januari 2022, till exempel, möjliggjorde TradingView omedelbar synkronisering av ritobjekt.

Den här nya funktionen kommer att vara användbar för dem som arbetar i flera webbläsarflikar samtidigt, på flera enheter eller i en webbläsare och en skrivbordsapp samtidigt. Med den nya möjligheten att omedelbart synkronisera ritobjekt kommer dina diagram alltid att vara uppdaterade, oavsett var de är öppna, oavsett om det är en webbläsare, en mobilapp på iOS eller Android, eller TradingView-skrivbordsappen – aktivera helt enkelt funktionen för autospara i dina sjökortsinställningar.Source link