TradingView Desktop-plattform introducerar Crosshair-synkronisering

[ad_1]

TradingView tillkännagav idag en uppdatering av sin Desktop-plattform. TradingView introducerar Crosshair Synchronization över flera flikar och fönster i appen – detta är en av de mest efterfrågade funktionerna.

Crosshair Syncing hjälper dig att effektivisera ditt handelsarbetsflöde och maximera din multi-display setup med den kraftfulla appen. Den kan också användas i kombination med Tab Linking-funktionen TradingView som släpptes i december 2021.

Crosshair Synchronization är aktiverat som standard för nya layouter och fungerar bland alla flikar och fönster.

För att aktivera eller inaktivera Crosshair Sync, gå till menyn Select Layout och använd alternativet Crosshair Sync – du kan aktivera eller avaktivera detta för var och en av dina diagramlayouter.

Crosshair Sync är bara tillgängligt i TradingView Desktop-appen men det behövs ingen uppdatering för att funktionen ska visas, starta bara om din app eller uppdatera alla flikar i alla fönster.

TradingView Desktop erbjuder:

  • Inbyggt stöd för flera bildskärmar

Flera bildskärmar är viktiga för handlare. TradingView Desktop låter handlare ställa in och återställa sin arbetsyta med flera bildskärmar utan några av de begränsningar som webbläsare traditionellt möter.

Plattformen erbjuder en viss lättnad för de handlare som är trötta på att förlora sina diagram, gömda mellan alla sina öppna Twitter- och YouTube-flikar. Handlare kan nu hålla alla TradingView-diagram tillgängliga från bara ett klick på deras skrivbordsmeny.

  • Mer hastighet, mer effektivitet

TradingView Desktop är ännu snabbare än standardwebbläsaren. Men handlare kan fortfarande använda båda, och även TradingViews mobilappar. Företaget lovar att upplevelsen är densamma, med 100 % synkroniserade layouter, bevakningslistor och inställningar.

[ad_2]

Source link