Trading Technologies, KRM22 tillkännager första produkter under nytt avtal


Trading Technologies International, Inc. (TT), en global leverantör av högpresterande professionell handelsprogramvara, infrastruktur och datalösningar, och KRM22 plc, teknologi- och mjukvaruinvesteringsföretaget som fokuserar på riskhantering för kapitalmarknader, tillkännagav idag de två första KRM22 riskerbjudanden som Trading Technologies nu integrerar i TT-plattformen.

Under andra kvartalet kommer TT att lansera KRM22 Limits Manager, ett limithanteringssystem designat av KRM22 för att bekämpa tidskrävande och potentiellt felbenägna riskprocesser före handel genom att automatisera, underhålla och spåra handelsgränser i en lättanvänd applikation inom TT Software-as-a-Service (SaaS)-plattformen.

Det andra nya erbjudandet, planerat att lanseras under tredje kvartalet, kommer att vara KRM22 Risk Manager, en sofistikerad, realtidsrisktjänst efter handel som avsevärt kommer att förbättra riskverktygen som finns tillgängliga på TT-plattformen. KRM22:s innovativa riskpoängsystem kommer att hjälpa handlare att omedelbart bedöma realtidsmarginal och likviditet, vilket skapar ett nytt sätt för terminshandlare att generera alfa under de mest volatila marknadsförhållandena.

Jason Shaffer, TT EVP Product Management, sa:

“Efter att ha slutfört migreringen förra året av alla kunder till vår nya SaaS TT-plattform, kan vi nu lägga mer makt i händerna på våra kunder än någonsin tidigare. Det här är exakt den typ av funktionalitet som våra kunder har berättat för oss att de vill ha tillgång till från plattformen för att effektivisera sin verksamhet, och det är den första av många integrationer som kommer från innovativa leverantörer som KRM22. Dessa två nya produkter berikar på ett meningsfullt sätt vårt totala erbjudande och visar ytterligare vårt engagemang för att öka värdet av att vara på TT-nätverket.”

KRM22 VD Stephen Casner sa:

“TT-användare kommer att kunna lägga till denna viktiga funktionalitet utan något infrastrukturarbete eller tid för teknikpersonal. KRM22 Limits Manager kan ge handelspersonal värdefulla nya verktyg för att förenkla deras processer och minska fel, och backoffice-personalens nyckeloperativa effektivitet, tillsammans med komplett revisionsspår och begränsningshistorik. Vi är glada över att kunna ta vårt samarbetsavtal med TT till denna kritiska produktintroduktionsfas.”Source link