Tradier Brokerage nu tillgänglig på TradingView

[ad_1]

TradingView har utökat sin lista över mäklare som stöds genom tillägget av Tradier Brokerage.

Tradier Brokerage erbjuder självstyrande investerare tillgång och möjlighet att enkelt välja från ett brett utbud av integrerade handelsplattformar utformade för att förbättra deras övergripande handelsupplevelse, till enkla och konkurrenskraftiga priser. Det grundades 2012 och har sitt huvudkontor i Charlotte, NC.

Som medlem i FINRA/SIPC erbjuder Tradier Brokerage flera strategier genom att stödja aktie-, option-, multileg- eller kombohandelsstrategier, alla på samma plattform. Ett skyddat mäklarkonto kan öppnas hos Tradier Brokerage utan minsta öppningsinsättning.

Tradier Brokerage har skapats av utvecklare och arbetar med plattformsleverantörer och rådgivare för att demokratisera tillgången till data, handelsutförande och lågkostnadshandel för den aktiva privata investeraren.

När handlare har ett aktivt Tradier Brokerage-konto är de välkomna att ansluta det via Tradier-ikonen i TradingView-diagrammets handelspanel och börja använda TradingView-plattformen för att njuta av den nya upplevelsen med denna integrerade partner.

TradingView har regelbundet utökat sin lista över partnermäklare. I maj anslöt sig till exempel Interactive Brokers till denna lista. De senaste tillskotten inkluderar även det australiensiska mäklarhuset Eightcap.


[ad_2]

Source link