TradeZero utser Ila Jehl till vd för planerad värdepappersclearing

[ad_1]

TradeZero Holding Corp meddelade idag att de utsett Ila Jehl III och Colette Rex till vd respektive COO för TradeZeros planerade värdepappersclearingverksamhet.

Utnämningarna är en del av TradeZeros planer på att utöka tjänster och resultatenheter för sina dotterbolag. Som tidigare meddelats tecknade TradeZero ett definitivt avtal i oktober med Dune Acquisition Corporation, ett förvärvsföretag för specialändamål, vilket skulle resultera i att TradeZero blir ett börsnoterat företag under namnet “TradeZero Global Inc.”

Mr. Jehl har en lång och framgångsrik karriär med att lansera och hantera inhemsk amerikansk clearing och internationell mäklarverksamhet. Han kommer till TradeZero från Futu Holdings, den Kina-baserade onlinemäklaren, där han var VD för Futu Clearing Inc.

Innan dess var han grundare och VD för MB Trading i London och Kanada, grundade den registrerade investeringsrådgivaren KIP Partners, fungerade som VD för TradeOptimizer Group Inc., som hanterade teknologin och algoritmsystemen för KIP Management, och hade en ledande befattning med clearing företaget Penson Worldwide i 12 år.

Rex har tillbringat 37 år i den finansiella tjänstesektorn, mycket av det i clearing- och mäklarverksamhet. Hon var senast COO för Futu Clearing och EVP of Operations på Axos Clearing, och var operationschef hos Morgan Stanley och Grandview Group.

Dessförinnan hade hon VP-positioner hos AXA Advisors, LLC, The MONY Group och Pershing-avdelningen av BNY Mellon Bank.

[ad_2]

Source link