TradeZero säkrar regulatoriskt godkännande för handel med aktier och optioner i Kanada


TradeZero Holding Corp, som driver mäklar- och återförsäljardotterbolag som tillhandahåller nästa generations onlinehandelsplattformar för aktiva detaljhandlare, meddelade att dess kanadensiska dotterbolag, TradeZero Securities Canada ULC, antogs som återförsäljare-medlem i Investment Industry Regulatory Organization of Canada och är godkänd för att erbjuda handel med aktier och optioner på amerikanska marknader till detaljhandlare i Kanada.

TradeZeros kanadensiska mäklare har sitt huvudkontor i Oakville, Ontario.

“Vi är mycket glada över att introducera TradeZero-plattformen och erbjuda vår exceptionella handelsupplevelse till detaljhandlare i Kanada. Lanseringen i Kanada markerar en stor milstolpe i vår pågående tillväxt och ett ytterligare steg i våra bredare internationella expansionsplaner”, säger Daniel Pipitone, VD och medgrundare av TradeZero.

Den 12 oktober 2021 meddelade TradeZero att de hade tecknat ett definitivt avtal med Dune Acquisition Corporation, ett förvärvsföretag för specialändamål, vilket skulle resultera i att TradeZero blir ett börsnoterat företag under namnet “TradeZero Global Inc.” Den 26 januari 2022 lämnade Dune in ett preliminärt fullmaktsuttalande till SEC angående det föreslagna initiala företagsförvärvet med TradeZero.

“Kanada är en fantastisk möjlighet för TradeZero att fortsätta sin geografiska expansion och erbjuda sina ledande tjänster till en marknad som är mogen för fortsatta störningar”, säger Carter Glatt, VD och grundare av Dune. “Vi ser fram emot att stödja TradeZeros ansträngningar att skala in i ytterligare geografier när det ökar sin internationella närvaro.”

“Vårt mål är att tillhandahålla en professionell VIP-upplevelse för detaljhandlaren, inklusive personlig support i realtid och de typer av avancerade handelsverktyg och marknadstillträde som vanligtvis används av institutioner. TradeZeros fart har drivits av vår gemenskap av sofistikerade, aktiva återförsäljare som uppskattar förmågan på vår plattform att ha en enorm kontroll över sin handel, säger Pipitone.Source link