TradeStation Securities lägger till Micro Copper Futures från CME Group till erbjudandet


TradeStation Securities, Inc erbjuder nu sina kunder möjligheten att handla Micro Copper Futures från CME Group.

Med Micro Copper Futures fortsätter TradeStation Securities att utöka sin serie med över 450 produkter för termins- och terminsoptioner. TradeStation Securities har fortsatt att se mikroprodukter växa i popularitet med fler privatkunder som handlar på terminsmarknaden.

“Vi är glada över att kunna erbjuda en ny terminsprodukt för mikrometaller för att möta våra kunders behov samtidigt som vi fortsätter vår långvariga relation med CME Group”, säger John Bartleman, VD och koncernchef för TradeStation Securities moderbolag, TradeStation Group, Inc. .

Dessa terminer i mikrostorlek kommer att ge en mängd olika marknadsaktörer, från institutioner till sofistikerade enskilda handlare, större tillgång till transparensen och likviditeten på CME Groups kopparmarknader. Mikroprodukter har lägre marginalkrav, på grund av deras mindre teoretiska storlek, vilket gör dem mer tillgängliga för detaljhandlare som letar efter diversifiering och flexibilitet när de handlar med råvaruterminer.

Micro Copper Futures kommer att vara en tiondel av storleken på ett kopparterminskontrakt av standardstorlek och kommer att regleras kontant.

Kunder kan handla Micro Copper Futures-kontrakt genom TradeStations skrivbordsplattform, webb och mobilapplikationer som tillhandahåller avancerad visualisering och kraftfulla analysverktyg. Oavsett vilket sätt kunderna väljer att handla, kommer de att ha tillgång till utbildningsresurser, frimarknadsdata och erfaren kundsupport, inklusive trade-desk-specialister.
Source link