TradeStation Crypto lägger till sex mynt till kryptoerbjudandet

[ad_1]

TradeStation Crypto, Inc tillkännager expansionen av sina tjänster genom att lägga till handelsstöd för ytterligare sex mynt till sin handelsplattform. Mynten nedan är nu tillgängliga för TradeStation Crypto-kunder:

  • Aave (AAVE)
  • Sammansättning (COMP)
  • Chainlink (LÄNK)
  • Polygon (MATIC)
  • Maker (MKR)
  • Shiba Inu (SHIB)

“Vi är glada över att utöka antalet mynt vi stödjer. Varje mynt valdes ut för vår plattform efter en rigorös urvalsprocess som vägde kundernas efterfrågan och marknadssentiment”, säger James Putra, Vice President, Product Strategy of TradeStation Crypto. “Vi fortsätter att utvärdera ytterligare mynt för att ytterligare utöka våra tjänster och tjäna våra kunder.”

Utöver de sex nytillkomna mynten kommer kunderna att fortsätta att ha tillgång till handel med Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) och USD Coin (USDC).

Alla sex tokens är nu tillgängliga för handel på vår kryptowebb och mobilapplikationer tillsammans med vår svit av API:er som inkluderar både REST och FIX API:er. För varje handelspar samlar TradeStation Crypto flera likviditetspooler i ett konsoliderat marknadsdataflöde kombinerat med ett intelligent orderdirigeringssystem utformat för att ge sina kunder ökad synlighet och handelsutförande.

TradeStation Crypto-kunder har tillgång till kunniga kundtjänster och tekniskt supportteam och användbara utbildningsverktyg för investerare och handlare med varierande erfarenhetsnivåer. Kunder kan också äga kryptovaluta som en alternativ investering i ett Self-Directed Individual Retirement Arrangement (IRA) genom TradeStation Crypto. En Self-Directed IRA ger flexibilitet för individer och investeringsrådgivare som strävar efter att uppnå större diversifiering i sina pensionskonton.


[ad_2]

Source link