TradeStation Crypto expanderar till Puerto Rico


Onlinemäklare TradeStation meddelade idag att invånare i Puerto Rico nu är berättigade att ansöka om ett TradeStation Crypto, Inc.-konto för att handla med kryptovalutor.

Kryptohandel är tillgänglig i Puerto Rico och stora delar av USA med aggregerad likviditet, intelligent orderrouting och konkurrenskraftig prissättning. TradeStation Securities, Inc. är också licensierad och tillåten att göra affärer i Puerto Rico, vilket ger TradeStation Securities kunder tillgång till handel med aktier, ETF:er, optioner och terminer.

“Vi är glada över att expandera till Puerto Rico när användningen av digitala tillgångar fortsätter att växa. Vi tror att Puerto Rico har ett starkt rykte för att stödja krypto, och vi ser fram emot att vara en del av momentumet kring deras kryptogemenskap”, säger James Putra, Vice President, Product Strategy på TradeStation Crypto.

“Vi känner att TradeStation erbjuder sina kunder det bästa av två världar, ett pålitligt varumärke som har tjänat handlare i över 30 år kombinerat med innovativa produkter och teknologi för att komma åt kryptomarknaden.”

TradeStation Crypto samlar ihop flera pooler av likviditet i ett konsoliderat marknadsdataflöde kombinerat med ett intelligent orderdirigeringssystem utformat för att ge sina kunder bättre synlighet och handelsutförande, vilket är en differentierad modell från vissa kryptobörser.

Dessutom kan kunder äga kryptovaluta som en alternativ investering i ett TradeStation Individual Retirement Account (IRA). TradeStations självstyrda IRA ger flexibilitet för individer och investeringsrådgivare som strävar efter att uppnå större diversifiering med kryptovaluta.

Nu kan handlare i Puerto Rico och tidigare godkända stater ansöka om att handla med Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) och USD Coin (USDC). Andra kryptomynt som stöds och ytterligare jurisdiktioner är planerade att läggas till TradeStation Crypto i framtiden.Source link