Trade Nation sponsrar Wolverhampton FC som officiell valutahandelspartner

[ad_1]

FCA-reglerad onlinemäklare Trade Nation har tillkännagett ett nytt partnerskap med Premier League fotbollsklubben Wolverhampton Wanderers FC, som kommer att se Trade Nation bli Wolves officiella valutahandelspartner.

Avtalet kommer inte bara att se att Trade Nation blir klubbens valutahandelspartner, utan även att sträcka sig till Wolves Women och Wolves europeiska e-sportlag, och de kommer att ta tillfället i akt att arbeta med Wolves Foundation och stödja insamlingar under hela säsongen.

Bara förra helgen kröntes Englands lejoninnor till Europamästare, och medan Wolves Women förbereder sig för att bygga vidare på förra säsongens framgångsrika kampanj, går Trade Nation samman under en aldrig tidigare skådad period för damspelet.

Avtalet kommer att se Trade Nation samarbeta med en Premier League-klubb för första gången, eftersom Wolves välkomnar dem till sin växande familj av partners. Intressant nog är Wolverhamptons tidigare “FX-partner” nu den nedlagda offshore-FX-mäklaren Samtrade FX.

Detta partnerskap markerar en ny period av tillväxt för den brittiska handelsplattformen, och affären kommer att se Trade Nation bli sponsor för sociala medier för förstalagets ersättare, samt dra nytta av omfattande varumärkesbyggande på stadion och chansen att skapa skräddarsydda nöjd med spelarna.

Wolves och Trade Nation delar många värderingar, inklusive viljan att göra saker annorlunda. Trade Nation brinner för att uppmuntra människor att tänka på att handla annorlunda och få befogenhet att handla på finansmarknaderna – eller inte – med större självförtroende och realistiska förväntningar.

På tal om partnerskapet sa Russell Jones, Wolves GM för marknadsföring och kommersiell tillväxt:

“Vi är glada över att välkomna Trade Nation till Wolves-familjen. Det är alltid spännande att arbeta med en partner som är beredd att utmana normen och delar våra ambitiösa tillväxtmål.

“På bara fyra år har Trade Nation vuxit från en liten, billig start-up till en global prisbelönt handelsplattform – tillväxt som bara kan uppnås med progressivt tänkande och beslutsamhet, två värderingar som delas med Wolves. Vi ser fram emot att stödja deras fortsatta framgång.”

Trade Nations vd Stuart Lane tillade:

“Vi är glada över vårt nya partnerskap med Wolves. Detta samarbete kommer att ge spännande möjligheter och möjligheten att skapa engagerande innehåll med teamet. Vi är glada över att samarbeta med en så briljant fotbollsklubb och ser fram emot en mycket framgångsrik säsong framför oss.”

Trade Nation bytte nyligen om från Core Spreads, där moderbolaget bytte varumärke från FINSA Europe Ltd till Trade Nation Financial UK Ltd, vilket matchade det nya operativa varumärket. Företaget rapporterar att 83,2 % av privata investerares konton förlorar pengar när de handlar med CFD:er med Trade Nation.


[ad_2]

Source link