Tools for Brokers utnämner Vahab Hasiri till chef för affärsutveckling MENA


MT4/MT5-teknikleverantören Tools for Brokers (t4b.com) har meddelat att Vahab Hasiri utsetts till företagets chef för affärsutveckling MENA. Företaget sa att denna kampanj passar bra med dess pågående strategiska fokus på MENA-regionen (Mellanöstern och Nordafrika) och det växande antalet Enterprise-kunder som är baserade där.

Vahab Hasiri har varit med TFB sedan 2017 då han gick in som Junior Sales och började visa fantastiska resultat direkt. Under de senaste två åren tillbringade Vahab rollen som Senior Sales Executive och fokuserade på att bygga starka kundrelationer och utveckla företagets närvaro på marknaden. Under denna tid har Vahab stängt flest affärer med Trade Processor Liquidity Bridge över hela företaget och blev 2021 års bästa försäljningschef på TFB.

Som Head of Business Development MENA kommer Hasiri att fortsätta att stärka företagets position och bygga TFB-varumärket i MENA-regionen. Vahab kommer att arbeta nära sälj- och marknadsföringsteamet, fokusera på partnerrelationer och möten med kunder.

I en kommentar om den nya rollen sa Vahab Hasiri,

“Jag är tacksam och glad för den möjlighet som har getts mig av TFB:s ledningsgrupp, och jag uppskattar deras förtroende för mig. Som chef för affärsutveckling MENA kommer mitt huvudfokus att vara på att designa och implementera nya affärsutvecklingsstrategier för att etablera långsiktiga partnerskap och för att utöka TFB:s närvaro i Mellanöstern och Nordafrika regionen ytterligare.”

I en kommentar till kampanjen sa Ivan Egorov, global försäljningschef på TFB,

“Grattis till Vahab till en så välförtjänt befordran. Han är en av de hårdast arbetande cheferna inom Tools for Brokers, och sedan han började på företaget 2017 har Vahab spelat en stor roll i att utöka företagets närvaro i Mellanöstern och utvecklat starka relationer med många kunder och partners.”

MENA-regionen har varit en strategisk marknad för Tools for Brokers i många år. Nyutnämningen av Vahab Hasiri som chef för affärsutveckling stödjer företagets strategi att öka marknadsandelen i länderna i Mellanöstern och Nordafrika. Det knyter an till ett annat TFB:s strategiska mål för 2022 som utökar Trade Processor likviditetsbrygga kundbas. Processen har startat redan 2021, då brovolymerna ökade med 116 % och många nya kunder tecknades.

Tools for Brokers (TFB) är en teknikleverantör för detaljhandelsmäklare som verkar på MT4/MT5. Det erbjuder ett ekosystem av lösningar, inklusive likviditetsbrygga, datahantering och rapportering, pengahantering och individuella anpassade lösningar. Flaggskeppet MT4/MT5 likviditetsbrygga – Trade Processor – stöder flera likviditetsleverantörer, hjälper mäklare att hantera risker, samlar in data och automatiserar de mest kritiska processerna genom en enda konsol.Source link