Tools for Brokers lägger till LP-skivor, Volume Converter-funktioner till sin Trade Processor-likviditetsbrygga

[ad_1]

Forex mäklare, leverantör av tekniska lösningar, Tools For Brokers (T4B) har tillkännagivit lanseringen av en ny version av sin Trade Processor-likviditetsbrygga, med några nya tillagda funktioner.

Från och med nu kan mäklare sätta upp olika exekveringsprofiler för olika marknadsförhållanden, såsom hög volatilitet och brist på likviditet, och växla mellan dem med ett par klick eller till och med automatisera det genom schemaläggning.

Dessutom kan profiler användas för att gruppera utföranderegler efter varumärken, för att avsevärt förenkla bryggkonfigurationen för White Label-leverantörer eller Prime Brokers.

En annan funktion som släpps i den senaste versionen av Trade Processor är volymomvandlaren som låter mäklare konvertera instrument till olika enheter och hantera atypiska kontraktsstorlekar som en vanlig LP inte kan bearbeta.

Till exempel gör Volume Converter det möjligt att omvandla metaller mätt i uns till gram, fat till liter och USD till cent, även om LP inte erbjuder sådana exotiska instrument.

Dessutom lades tre nya likviditetsleverantörer till bron: Bequant, AlfaCapital och xHub. Tools for Brokers sa att det är engagerat i att förse sina kunder och partners med ett kurerat och högkvalitativt urval av LP-skivor för att garantera bästa prissättning för sina handlare.


[ad_2]

Source link