Tixee sponsrar den lokala fotbollsklubben Apollon Limassol FC

[ad_1]

Den Limassolbaserade fotbollsklubben Apollon FC har meddelat ett avtal med Retail FX- och CFD-mäklaren Tixee, som kommer att bli en av klubbens officiella sponsorer för säsongerna 2022-2024.

Tixee – som lanserades tidigare i år, vilket exklusivt rapporterades tillbaka i maj här på FNG – kommer att se sin logotyp framträdande på vänster sida på framsidan av det officiella kitet kort från Apollon Limassol FC.

Stavros Ioannides, verkställande direktör och direktör på Tixee, kommenterade:

“Det är ett nöje att gå samman med en organisation som delar våra värderingar om lagarbete, engagemang och ansvar. Precis som vi stärker våra kunder tror vi också på att stärka vårt samhälle – och vi är stolta över att stödja en klubb som följer denna princip.

Vi ser fram emot att bygga upp vår relation med Apollon FC, samt att höja Tixees varumärkesmedvetenhet över hela ön och utanför.”

Apollon FC:s försäljnings- och utvecklingschef George Georgiades tillade:

“Tixee är ett av de mest framgångsrika företagen i handelsbranschen och vi är positiva till att vårt partnerskap och samarbete mellan de två organisationerna kommer att vara fördelaktigt för båda.”

Apollon Limassol FC är en cypriotisk fotbollsklubb med säte i Limassol. Apollon FC grundades 1954 och spelar för närvarande i den cypriotiska förstadivisionen och har vunnit mästerskapstiteln fyra gånger (1991, 1994, 2006, 2022), cupen nio gånger och Supercupen tre gånger. Klubben går nu igenom kvalificeringen till UEFA Champions League.


[ad_2]

Source link