Tickmill lägger till 100 aktie-CFD:er till sitt erbjudande


Den globala multitillgångsmäklaren Tickmill har meddelat att de fortsätter att stärka sitt produkterbjudande med exklusiva handelsvillkor, och tar sin redan förbättrade handelsmiljö ett steg längre genom att tillåta en mer fullständig diversifiering av portföljer.

Företaget sa att det nyligen har introducerat en ny tillgångsklass – en omfattande lista med 100 aktie-CFD:er till sitt produktutbud, vilket fångar intresset hos flera nybörjare och avancerade valuta- och CFD-handlare.

Den nya tillgångsklassen inkluderar aktie-CFD:er som täcker ett brett spektrum av industrisektorer som teknik, medicin, fordon, bank, detaljhandel, mjukvara och mer. Varhelst en näringsidkares intresse kan finnas, täcker Tickmill det.

Här är några av de nya aktie-CFD:erna som erbjuds av Tickmill:

· FAANG-aktier: Meta (Facebook), Amazon, Apple, Netflix, Google

· Detaljhandel: Ebay, Amazon, Alibaba, Home Depot, Shopify, Costco, Walmart

· Läkemedel: Pfizer, Moderna, Biontech, Johnson & Johnson

· Bank-/betalningsleverantörer: Bank of America, Visa, JP Morgan, Mastercard, PayPal

· Teknik: Microsoft, Intel, Oracle

· Kommunikation: Twitter, Baidu, Zoom

· Fordon: Tesla, Ferrari,

· Flygbolag: Boeing, United Airlines Holdings

Anledningen till att aktie-CFD:er har vunnit popularitet beror främst på lägre investeringskrav tack vare hävstångseffekt, eftersom handlare kan förstärka sina handelsstrategier och diversifiera sina handelsportföljer snarare än att lägga alla sina ägg i en korg och investera i en specifik aktie vilket kräver ett högre kapital.

Den senaste pandemin har också visat att genom olika stadier av olika sociala, politiska, ekologiska eller ekonomiska möten uppstår trender medan andra tar en nedgång, vilket ger betydande insikter om finansmarknader, trender och beteenden hos marknadsdeltagare.

Sudhanshu Agarwal, verkställande direktör för Tickmill Ltd. sa:

“Vi är mycket glada över att presentera denna utsökta lista med CFD-aktier för våra kunder. Tickmills produkterbjudande, superkonkurrenskraftiga handelsvillkor, förstklassig teknologi och den pålitliga reglerade handelsmiljön erbjuder handlare ett allt-i-ett-paket och en oöverträffad handelsupplevelse. Detta är ytterligare en milstolpe som uppnåddes under Q1 och vi har mycket mer i pipelinen för kunder och partners för 2022.”

De nya CFD:erna kan handlas i handelsplattformen Metatrader 5 (MT5), med låga spreadar och noll provisionsavgifter.

Source link