ThinkMarkets lanserar Japan FX-handel efter att ha förvärvat affiliate


Efter att ha erhållit en Japan FX-licens genom att förvärva en Japan affiliate förra året, har multi-tillgångar onlinehandelsföretaget ThinkMarkets meddelat att det officiellt lanserar handel i Japan via sin egenutvecklade mobilapp, ThinkTrader.

Hittills har ThinkMarkets befintliga användarbas i Japan använt ThinkTrader-appen för kartläggning och analys.

Med över 500 000 nedladdningar över hela världen gör ThinkTrader-appen det möjligt för ThinkMarkets kunder att använda kraftfulla analyser på mobila och surfplattor. Den officiella lanseringen i Japan markerar ännu en prestation för det snabbt växande globalt reglerade mäklarföretaget online. Milstolpen anger ThinkMarkets som en av de mycket få internationella mäklare som försöker penetrera den största valutamarknaden för detaljhandeln i världen i volym.

ThinkMarkets skapade nyligen rubriker genom att samla in 30 miljoner dollar i kapital i vad företaget kallade en pre-IPO-runda.

Nauman Anees

ThinkMarkets VD och medgrundare Nauman Anees kommenterade:

“Vår handelsapp ThinkTrader är ett unikt förslag för den japanska marknaden. Med dess strömlinjeformade användargränssnitt, sofistikerade kartfunktioner och ultrasnabba exekveringshastigheter är vi övertygade om att vi kommer att möta de höga förväntningarna från kunder i Japan.”

“Tillsammans med vår exceptionella kundsupport gör vår egenutvecklade teknologi oss möjligt att skala vårt erbjudande till nya marknader snabbt och effektivt. Vi kunde inte vara mer glada över att välkomna nya våra nya kunder i Japan till ThinkMarkets-handelsfamiljen.”

ThinkMarkets japanska kontorschef, Koike Kazuhiro, tillade:

“Vi är mycket stolta över att starta vår verksamhet på den japanska marknaden, som har ett av de mest rigorösa och välreglerade finansiella systemen i världen. Jag hoppas att vi kan bidra till vitaliseringen av den japanska kapitalmarknaden genom att dra nytta av vår grupps styrkor.”

ThinkMarkets är en onlinemäklare med flera tillgångar som grundades 2010 med kontor i London, Melbourne och Tokyo och nav i Asien-Stillahavsområdet, Europa och Sydafrika. Som ett reglerat företag verkar ThinkMarkets med flera finansiella licenser runt om i världen och levererar några av branschens mest erkända handelslösningar, inklusive dess prisbelönta plattform, ThinkTrader. ThinkMarkets ger snabb och enkel tillgång till ett brett utbud av marknader inklusive forex, aktier, CFD:er på aktier, kryptovalutor, råvaror, index, terminer och mer.Source link