Teknisk analys: 02/08/2022 – GBP/USD under hausseartad kontroll men bekräftelse krävs

[ad_1]

Recensioner (1055)

73947398

1

Richard

Att förlora pengar/krypto online är vanligt nuförtiden, och jag ser ingen anledning till varför någon ska skämmas för att säga ifrån. De dåliga nyheterna är att vem som helst, oavsett hur smart, kan bli ett offer. Men den goda nyheten är att det finns återvinningsbyråer som kan hjälpa dig att få tillbaka dina pengar, du behöver bara kontakta en trovärdig. I mitt eget fall, när jag förlorade pengar, sökte jag på internet efter hjälp, sedan stötte jag på ett inlägg om hopp för offer. Jag bestämde mig för att ge dem ett försök och jag blev förvånad över hur professionella och dedikerade de var när det gällde att få tillbaka mina pengar till sista öre. Du kan nå dem på Hacktified )). com

958706464

5

RBFX-stöd

Kära Kerat, Vi kommer säkert att ta itu med din situation. Men för att kunna återkomma till dig behöver vi datumet då du kontaktade vår Live Support och motsvarande biljettnummer. För mer detaljerade svar är du välkommen att kontakta vår 24/7 Help Desk. Vi hjälper gärna till! Med vänlig hälsning, RoboForex

1646424981

4

Kerat

Jag öppnar konto och skickade dokument via en biljett i profilen men de behandlade det inte i tid

[ad_2]

Source link