TD Ameritrade tillkännager ytterligare förbättringar av thinkorswim

[ad_1]

TD Ameritrade förbättrar sin Thinkorswim-handelsproduktsvit med en mängd nya funktioner och tjänster när integrationen med Schwab fortsätter att gå framåt.

Nya thinkorswim-förbättringar inkluderar:

  • Thinkorswim Desktop: Kartläggning och skriptfunktioner står i centrum, med tillägget av 11 nya kartläggningsstudier och lanseringen av thinkscript® Integrated Development Environment (IDE), en avancerad kodredigerare som låter användare skapa, redigera och hantera sina egna studier och strategier eller bygga på befintliga studier (både fördefinierade och användardefinierade) inom thinkorswim-plattformen för en enormt utökad anpassningsbar upplevelse.
  • thinkorswim Mobil: “Portfolio Digest” har lagts till på dess översiktssida, vilket gör att användare kan se vad i nyheterna som kan påverka deras innehav utan att logga in på en dator, förutom att förbättra dess visningsbeteende i sekretessläge och uppdatera utseendet och känslan av dess bevakningslistor.
  • thinkorswim webben: Plattformens diagramsystem erbjuder nu ett fullständigare handelserbjudande med sömlös dra-och-släpp orderredigering och ett-klicks annulleringar tillsammans med en visning av historiska och kommande vinstprognoser. Nyligen tillagd är också ett Active Trader-steggränssnitt med integrerad orderingång, volymvisning och Bud/Fråga-storlek vid olika prisnivåer, och integrerad vinst/förlust-display – allt fullt tillgängligt och mobilt lyhört.

Dessutom, i ett tidigt exempel på hur TD Ameritrade handlare kommer att dra nytta av integrationen och bredden och djupet av vad det kombinerade företaget kommer att erbjuda, lanserade TD Ameritrade en virtuell Active Trader Branch i april. Här fokuserar Active Trader Financial Consultants på “coaching” av handlare och förmögenhetsförvaltning för att hjälpa till att möta de unika behoven hos sina självstyrda handlare.

Den nya Active Trader Branch bygger på framgången med en liknande tjänst som redan är tillgänglig för Schwab-handlarkunder.


[ad_2]

Source link