tastyworks lägger till riskanalysverktyg för alternativhandel

[ad_1]

Den Chicagobaserade nätmäklaren tastyworks, en enhet i IG Groups tastytrade, har tillkännagivit att den har utökat sin robusta riskhanteringsfunktion som gör det möjligt för aktiva handlare att analysera och bättre hantera den uppskattade risken i deras optionshandel, terminshandel och aktiehandelspositioner på en plattform .

Riskanalysverktyget gör det möjligt för handlare att analysera vinster eller förluster baserat på en procentuell rörelse upp eller ner och genererar riskmatriser för alla positioner och köade order i ett lätt att följa format. Den nya funktionen bestämmer möjliga potentiella vinster och förluster vid olika prispunkter, volatilitetsnivåer och framtida datum i realtid med hjälp av aktuella marknadspriser. Handlare har också möjlighet att tillämpa sina egna marknadsstresstest och övervaka deras risk för att optionen löper ut.

Scott Sheridan, vd för tastyworks sa:

“Vår plattform byggdes av handlare för handlare och vi fortsätter att fokusera på att skapa en dynamisk upplevelse, med bättre verktyg och metoder för att hjälpa handlare att förstå och utveckla sina handelsstrategier. Kunder som förstår risker är mycket en viktig del av den strategin. Att ha en god förståelse för risker påverkar en handlares sannolikhet att lyckas och påverkar ett eventuellt beslut att handla med valfritt antal produkter som är okorrelerade eller korrelerade. Med bättre visualisering av risk- och optionsprismodeller kan handlare också fatta mer välgrundade beslut med flera villkor eller riskscenarier.”

Riskanalysfunktionen gör det möjligt för handlare att justera det underliggande priset och option-implicit volatilitet, beräkna det teoretiska priset för optioner och teoretiska vinster och förluster baserat på den hypotetiska procentsatsen som valts i det underliggande värdepapperet. Handlare kan också kartlägga “vad händer om scenarier” genom att justera prisrörelserna och den individuella implicerade volatiliteten i deras positioner för att bättre beräkna risken för varje symbol och den aggregerade risken för hela deras position.

tastyworks är en mäklarfirma som grundades 2017 för att leda en finansiell revolution och förändra sättet människor investerar. Tastyworks är en del av tastytrade, Inc.s ekosystem och ger investerare som vill hantera sina egna pengar aktivt med en kraftfull plattform och tillgång till utbildningsutveckling för optioner, terminer, krypto och aktiehandel. tastytrade, Inc. är dotterbolag till IG Group Holdings plc (LON:IGG), ett globalt fintechföretag som tillhandahåller sina prisbelönta produkter, plattformar och tillgång till över 19 000 finansiella marknader till investerare runt om i världen.


[ad_2]

Source link