Talos anställer Integral exec Silvia Wong som chef för APAC-försäljningen

[ad_1]

Det institutionella kryptoplattformsföretaget Talos har meddelat att Silvia Wong utsetts till försäljningschef för APAC. Silvia, baserad i Singapore, kommer att arbeta tillsammans med Head of APAC Samar Sen och Head of APAC Sales Pamela Lee när Talos fortsätter att expandera till regionen.

Silvia Wong kommer att vara primärt ansvarig för att driva, hantera och genomföra Talos intäktsgenereringsstrategier i hela regionen. Silvias anställning kommer i en tid av enorm tillväxt för företaget efter Talos 105 miljoner dollar serie B-finansieringsrunda i maj ledd av General Atlantic, som värderade företaget till 1,25 miljarder dollar.

Innan Talos arbetade Silvia som chef för Singapore för Integral Development Corp där hon var ansvarig för att driva nya affärer och hantera strategiska relationer med gruppens institutionella kundbas i regionen. Innan hon började på Integral arbetade hon för 360 Trading Networks som Account Sales Director i Sydostasien. Silvia hade också en fältförsäljningsledning på Standard Chartered Bank och har en MBA i finans från Hong Kong University of Science and Technology samt en Bachelor of Computer Engineering-examen från National University of Singapore.

“Att gå med i Talos gör det möjligt för mig att ta med bästa praxis från TradFi-världen till den snabbt framväxande världen av digitala tillgångar,” sa Wong. “Jag är ivrig att börja detta nya äventyr med Talos och ser fram emot att arbeta med teamet när vi fortsätter att vara pionjärer inom det institutionella kryptoområdet.”

“Jag är glad över att välkomna ytterligare en medlem till vårt APAC-team, och jag kunde inte vara lyckligare av att arbeta tillsammans med en erfaren säljare på finansmarknaden som Silvia”, säger chef för APAC på Talos Samar Sen. “Med Silvias omfattande erfarenhet av försäljningsledarskap och genuin kunskap om det institutionella kryptoutrymmet, jag är övertygad om att vårt team kan driva försäljningen i APAC-regionen till helt nya höjder.”

Talos driver strategier för handel med digitala tillgångar globalt. Konstruerad av ett team med oöverträffad erfarenhet av att bygga institutionella handelssystem, är Talos-plattformen betrodd av de största och mest sofistikerade marknadsdeltagarna och deras slutkunder för dess prestanda, tillförlitlighet och säkerhet. Dess växande nätverk av tjänster – handelsplattform, marknadsplats, data och analys samt portfölj- och avvecklingsverktyg, alla erbjuds direkt eller genom tjänsteleverantörer på white-label-basis – gör det möjligt för kunder av alla typer att handla från början till slut utan oro för onödig mellanhandsrisk eller potentiella intressekonflikter. Talos har kontor i New York, Europa och Singapore.


[ad_2]

Source link