Swissquotes Yuh-app möjliggör återkommande investeringar


Yuh-appen, som lanserades av Swissquote och PostFinance i maj 2021, fortsätter att förbättra sina funktioner.

Appen har lanserat återkommande investeringar, där investeringar möter automatisering. Nu kan Yuh-användare stadigt investera i sina preferensaktier över tiden genom att lägga en återkommande investeringsorder. Ställ bara in beloppet och reglerna och låt Yuh göra allt det månatliga legwork åt dig.

I november 2021 lanserade appen fraktionerad handel. Med den här funktionen kommer Yuh-användare att kunna investera i delar av finansiella produkter: Aktier, ETF:er, teman och krypto från 25 CHF. Låt oss notera att denna nya investeringsfunktion kräver att du använder den senaste versionen av appen.

Yuh har också lagt till realtidshandel (förutsatt att marknadsplatserna är öppna) och 100+ av de mest älskade aktierna i sitt produktuniversum.

I december 2021 införde Yuh en månatlig kortgräns. Funktionen gör att användarna av appen kan hålla sina utgifter i schack. Yuh-användare får bestämma var de ska dra utgiftsgränsen och se till att deras ekonomi stämmer överens med deras mål. De kan ändra gränsen när som helst.Source link