Swissquotes Yuh -app lägger till Solana och Uniswap till kryptoerbjudanden


Yuh -appen, som lanserades av Swissquote och PostFinance i maj 2021, tillkännager idag tillägget av två nya tillgångar till sitt kryptoerbjudande. Appen lägger till Solana och Uniswap till sin kryptoportfölj.

Detta markerar ytterligare expansion av Yuhs kryptovaluta -sortiment. Listan över kryptotillgångar att handla inkluderar de mest populära kryptorna som Bitcoin och Ethereum. Appen erbjuder sina användare att köpa, sälja eller hänga på de mest eftertraktade kryptorna. Det erbjuder enkel åtkomst: handlare kan köpa kryptofraktioner för så lite som 25 USD.

Låt oss påminna om att i augusti lade Yuh till Polkadot.

Polkadot är ett nästa generations blockchain-protokoll som gör det möjligt för olika blockchains att ansluta och kommunicera med varandra. Protokollet lanserades med idén att skapa ett bättre internet, där kontrollen återförs till individerna och inte till stora företag. Det designades av Ethereums medgrundare, Gavin Wood.

Kort före det, lade Yuh till Cardano till sitt kryptovalutautbud.

När det gäller betalning syftar Yuh till att hjälpa sina användare att få kontroll över sin ekonomi. Ett gratis Yuh Mastercard, spårning i realtid, konton med flera valutor: allt görs för att förenkla och belysa användarnas ekonomi.

Användare av appen kan investera i en mängd olika investeringsprodukter, inklusive aktier och kryptor.

En unik funktion ger användarna av appen möjlighet att använda Swissqoins. Swissqoin (SWQ) är en innovativ kryptotoken som backas upp av en reserv av schweiziska franc som växer varje månad, eftersom Yuh återinvesterar 10% av sina intäkter tillbaka till den. Ju mer du använder appen, desto fler Swissqoins får du och desto mer tjänar du på Yuhs intäkter. Handlare kan behålla Swissqoins eller lösa in dem för kontanter.Source link