Swissquote axlar handelsavgifter för nyöppnade Advanced Trader-konton


Det ledande schweiziska onlinehandelsföretaget Swissquote förbättrar handelsvillkoren för kunder som öppnar Advanced Trader-konton.

Om du öppnar ditt Advanced Trader-konto nu kan du handla dina aktie-CFD:er med noll minimiavgifter fram till 31 maj 2022.

Advanced Trader är en handelsplattform för en mängd olika handelsstrategier. Plattformen har ett enkelt gränssnitt, men packad med mycket kraft under huven. Låt oss notera att plattformen gör det möjligt att anpassa utseendet och känslan så att de kan passa ens personliga handelsstil.

Handlare kan gå full fart på sin handelsresa med de användarvänliga och kraftfulla verktygen i TradingView – inklusive avancerade kartfunktioner.

Plattformen erbjuder mer än 50 intelligenta kartverktyg, samt över 80 tekniska indikatorer för analytiskt sinnade. Det finns också en synkroniserad layout för flera diagram.

Dessutom stöder plattformen flera ordertyper. Utöver de traditionella ordertyperna kan handlare enkelt utföra komplexa sådana som inte är tillgängliga på andra plattformar.

  • Order Cancels Other (OCO) – Kombinerar en stopporder med en limitorder. När den ena körs avbryts den andra automatiskt.
  • OM-KLART – En order i två steg där det andra steget inte kan utföras förrän villkoren för det första är uppfyllda.
  • If-OCO – En variant av IF-DONE-ordern där en OCO placeras efter att ordern har utförts i IF-delen.

Låt oss notera att plattformen gör det möjligt att anpassa utseendet och känslan så att de kan passa ens personliga handelsstil. Handlare kan dra och släppa nästan vilken komponent som helst av plattformen till en ny konfiguration. De kan anpassa sina diagram, ritverktyg och indikatorer.

Äntligen kan handlare spara sin personliga layout redo för nästa besök.

Source link