Stripe för att driva LTK Connects omedelbara betalningar från varumärken till influencers

[ad_1]

Global influencer-marknadsföringsplattform LTK har samarbetat med Stripe, en finansiell infrastrukturplattform för företag, för att driva omedelbara, förenklade och säkra kreatörsbetalningar för den nya LTK Connect självbetjäningslösningen.

LTK Connect är specialbyggd för att ge varumärken av alla storlekar och budgetar möjlighet att enkelt bygga och skala program med förstklassiga, handelsfokuserade kreatörer som hjälper till att öka medvetenheten och försäljningen. Det nya partnerskapet minskar tiden från avslutat arbete till betalning från månader till sekunder för kreatörer.

Att ha en säker och pålitlig finansiell infrastruktur är avgörande för framgången för LTK Connect självbetjäningslösningen. Stripes svit av produkter som Stripe Connect, Stripe Billing, Instant Payouts och mer kommer att möjliggöra snabbare och förenklade betalningar mellan LTK Connect varumärkespartner och skapare. Stripe Connect låter företag underlätta köp och betalningar mellan tredjepartsköpare och säljare, medan Stripe Billing hjälper företag att enkelt hantera sina återkommande intäkter. Och med omedelbara utbetalningar kan företag omedelbart skicka pengar till kreatörers betalkort eller bankkonton.

“Förenklade betalningsflöden innebär att vi kan utöka våra influencer-marknadsföringsverktyg på företagsnivå till varumärken av alla storlekar och budgetar, och göra servicen till deras kampanjer nyckelfärdig, effektiv och sömlös”, säger Kristi O’Brien, general manager för Brand Platform på LTK. “Våra LTK-skapare driver små företag och att få dem betalt effektivt stärker inte bara deras relationer med varumärken, utan innebär också att de kan återinvestera i sina team och företag tidigare. Stripes gemensamma uppdrag att stärka framgång för kreatörer gjorde dem till rätt partner för att hjälpa till att bygga den här lösningen.”

“LTK och Stripe passar perfekt när det gäller att påskynda pengarörelsen mellan varumärken och skapare, särskilt i en tid då ingen vet exakt vad som kommer att hända med ekonomin härnäst,” Lily Jolly, Creator Product Lead på Stripe. “Vi är stolta över att stödja expansionen av LTK:s plattform för att öka BNP på internet.”


[ad_2]

Source link