Steve Marchini kommer till BTIGs elektroniska handelsavdelning som verkställande direktör


BTIG meddelade idag att Steve Marchini har gått med i företagets Electronic Trading Sales-division som verkställande direktör. Mr. Marchini kommer att fokusera på att använda BTIGs egen handelsteknologi för att hjälpa kunder att övervaka prestanda, hantera kostnader och fatta välgrundade handelsbeslut.

Mr. Marchini ansluter sig till BTIG med omfattande erfarenhet av institutionell handel. Senast var han Lead Consultant på Macquarie Asset Management. Tidigare var Mr. Marchini Alpha Pro-Chief Operating Officer på FactSet Research Systems-Portware och chef för elektronisk försäljning och handel på Aritas Securities. Tidigare i sin karriär var han verkställande direktör på JPMorgan Investment Management.

“Vi är glada att välkomna Steve till BTIG,” tillade Anthony Brown, Co-Head of Electronic Trading på BTIG. “Han tillför betydande algoritmisk handelskunskap över handelssystem, exekveringsexpertis och en stark meritlista för framgångsrik relationshantering som kommer att hjälpa oss att skapa genomtänkta och kreativa lösningar för våra kunder.”

BTIGs elektroniska handelsverksamhet förser kunder med intelligenta elektroniska handelsverktyg och en opartisk inställning till utförande med låg beröring. Företagets enbart byråplattform ger tillgång till likviditet, transparens och flexibilitet för kunder runt om i världen. BTIG kombinerar avancerad teknologi med högkvalitativ service för att leverera högeffektiva elektroniska handelslösningar.Source link