State Street utser Michael Knowling till att leda dess Global Clients Division


State Street Corporation (NYSE:STT) meddelade idag att de har utsett Michael Knowling till chef för dess Global Clients Division (GCD). Mr Knowling kommer att rapportera gemensamt till Joerg Ambrosius och Chris Coleman.

I denna roll kommer Mr Knowling att leda ett team av seniora kundchefer, globala relationshanterare och kundanalytiker som en del av State Streets kundcentrerade täckningsmodell fokuserad på att leverera lösningar och insikter över företagsgränser till företagets globala och mest komplexa kunder.

Mr Knowling kommer från Prudential Financial där han var chef för kundrelationer och affärsutveckling inom Prudential Retirement med ansvar för att hantera lönsamhet, tillväxt och kundnöjdhet för Prudential samtidigt som han utvecklade och levererade innovativa pensionslösningar.

Före denna roll ledde han kundtjänstteamet i östra USA som ansvarade för bibehållande, lönsamhet och tillfredsställelse av mer än 500 kunder, och han har även tjänstgjort i flera försäljnings-, service-, planövergångs- och försäkringsroller för Prudential Retirement och CIGNA.

Michael Knowling har också varit mentor med Black Leadership Forum och den verkställande sponsorn för Hispanic Heritage Network vid Prudential Retirement, och även suttit i styrelsen för National Conference for Community and Justice (NCCJ) och Board for Global Portfolio Strategies, Inc.

Source link