State Street utnämner Brenda Tsai till sin globala CMO

[ad_1]

State Street Corporation (NYSE:STT) meddelade idag att Brenda Tsai har utsetts till företagets nya vicepresident och globala marknadschef.

Tsai kommer att rapportera till Julia McCarthy, vice VD och global chef för kundupplevelse för State Street.

Tsai kommer att övervaka globala varumärkes- och marknadsföringsstrategier och genomförande, inklusive innehåll, digital marknadsföring, evenemang, produktkampanjer och mediarelationer. Hon kommer att ansvara för att leda företagets globala marknadsföringsteam för att påskynda kundförvärv och främja State Streets varumärke.

“Vi är fortfarande fokuserade på att sätta exceptionell kundupplevelse i centrum för vår strategi”, säger McCarthy. “Som en prisbelönt global marknadsföringschef känd för att tillämpa affärsmässig och operativ rigor till kreativa varumärkes- och digitala strategier, passar Brendas decennier av erfarenhet av varumärkesbyggande och B2B-marknadsföring perfekt när hon tar rodret i vår globala marknadsföringsorganisation.”

Tsai har en mängd erfarenheter från alla finansiella tjänster, teknik och tillverkningsindustrin. Hon har erkänts för sina bevisade meriter av växande varumärken och modernisering av marknadsföring på Fortune 500-företag. Senast tjänstgjorde Tsai som marknads- och kommunikationschef på DXC Technology.

Dessförinnan var Tsai marknadschef för Bank of New York Mellon och som verkställande direktör på General Electric. Tidigare i sin karriär hade Tsai ett flertal marknadsledarroller på Procter & Gamble.

“State Streets uppdrag att skapa bättre resultat för världens investerare och de människor de tjänar är av avgörande betydelse, och jag är glad över att kunna bygga vidare på detta syfte för att ytterligare förstärka företagets varumärke”, säger Tsai. “Vår marknadsföringsorganisation är hem för många begåvade och kreativa yrkesverksamma, och jag är fast besluten att bygga vidare på teamens framgångar och förnya sig för framtiden.”

Brenda Tsai tog en MBA och en magisterexamen i internationella studier från Wharton School vid University of Pennsylvania och en kandidatexamen med utmärkelser i statsvetenskap från Stanford University.


[ad_2]

Source link