State Street tillkännager ny kapacitet för att stödja fondordertjänster i Mexiko


State Street Corporation (NYSE:STT) meddelade idag att de har lanserat en integrerad fondhandelslösning tillsammans med sitt depåerbjudande för kunder i Mexiko. Den säkra onlineplattformen kommer att ge tillgång till ett brett utbud av investeringsfonder i samarbete med Clearstream (Vestima®) som tillhandahåller fondordertjänster via en enda ingång.

Erbjudandet av fondordertjänster kommer att stödja anslutning med ett brett utbud av överföringsagenter för att möta kunders unika krav, inklusive förmågan att hantera både segregerade och omnibuskonton. Det kommer också att tillåta State Street Bank att säkra expansiv produkt- och jurisdiktionstäckning över Latinamerika (LATAM).

“Vi är mycket glada över att kunna tillkännage denna nya förmåga för våra kunder”, säger Marcia Rothschild, chef för Latinamerika för State Street. “Denna handelslösning är ett avgörande steg mot att ytterligare utöka våra produkter och kapacitet i Mexiko.”

Ytterligare produktfunktioner inkluderar en robust infrastruktur som stöds av SWIFT, realtidsövervakning av orderstatus, ett dedikerat kundserviceteam och registreringstjänster och kontoöppningsstöd från Vestima®.

State Streets första liveklient i regionen är Afore Profuturo.

“Vi är glada över att vara den första kunden ombord på State Streets nya handelsplattform”, säger Antonio Sibaja från Profuturo Afore. “Den nya funktionen gör att vi kan arbeta mer effektivt för att ge våra kunder en bättre pension och en bättre framtid.”

Source link