State Street Global Advisors utser Sabine van Solingen till chef för Institutional Client Business, Benelux

[ad_1]

State Street Global Advisors, State Street Corporations kapitalförvaltningsverksamhet (NYSE:STT), tillkännagav idag utnämningen av Sabine van Solingen till chef för Institutional Client Business i Benelux-regionen.

Sabine van Solingen

Baserad i Amsterdam leder van Solingen Benelux-teamet som servar institutionella kunder och rapporterar till Gerben Lagerwaard, chef för Continental Europe, Global Institutional Group.

Innan denna roll var van Solingen en nyckelmedlem i det holländska teamet som specialiserat sig på försäljnings- och distributionsstrategi och hantering av kundrelationer. Innan van Solingen började på State Street Global Advisors 2013 hade han olika roller inom institutionell aktieförsäljning på Kempen & Co och SNS Securities. Van Solingen har en magisterexamen i ekonomi och investeringar från Erasmus University of Rotterdam.

I en kommentar till utnämningen sa Lagerwaard,

“För oss är Benelux en viktig region i Kontinentaleuropa. Under åren har Sabine visat sitt engagemang och sitt engagemang för sina kunder och sitt team, vilket gav henne denna välförtjänta befordran. Med hennes ledarskapsförmåga, djupgående kunskap om regionen och erfarenhet är jag övertygad om att Sabine kommer att ta Benelux-teamet till nästa nivå och fortsätta att växa vår verksamhet.”


[ad_2]

Source link