State Street för att lägga till nya verktyg och funktioner till Insights-plattformen


State Street Corporation (NYSE:STT) tillkännagav idag att Insights, företagets forskningsplattform som erbjuder sina kunder proprietär forskning, exklusiva datadrivna indikatorer och den senaste marknadskommentaren från företagets team av globala makrostrateger, kommer att börja lansera en bred utbud av nya verktyg och funktioner under 2022 och in i 2023.

Insights håller kunderna uppdaterade med marknadsvyer och on-demand-analyser som stöds av State Streets prisbelönta forskning och dagliga indikatorer för flöde, risk, inflation och sentiment.

“Vi har varit otroligt nöjda med hur kunderna har reagerat på och engagerat oss i vår forskning och våra interna strateger sedan vi först presenterade Insights-plattformen förra året”, säger Anthony Bisegna, vice vd och chef för State Street Global Markets. “Vi förstår att kunder fortsätter att översvämmas av data och forskning varje dag, så vårt mål fortsätter att vara fokuserat på att se till att vi inte bara levererar innehåll till våra kunder, utan ser till att vi ger dem perspektiv som de inte kan få någon annanstans.”

Kunder som för närvarande är på Insights-plattformen kan förvänta sig att se en mängd nya verktyg och funktioner distribueras under de kommande tolv till arton månaderna, inklusive:

  • Djupare, mycket interaktiv webbportal

Insights nuvarande webbportal kommer att bli ännu mer interaktiv, värd för live webbseminarier med välrenommerade akademiker och introducera verktyg för att låta kunderna lägga ytterligare indikatorer på portföljstrategier med flera tillgångar och testa mot marknadsprestanda i realtid.

  • AI-drivna rekommendationer

Förutom att ge användarna personliga förslag baserat på innehållet de söker efter och engagerar sig i, kommer ny AI- och maskininlärningsdriven teknik att införlivas i det nuvarande systemet under de kommande månaderna. Dessa nya verktyg kommer att säkerställa att de mest intressanta trenderna flaggas över allt bredare marknadssegment för State Street-kunder i tid.

State Street kommer att rulla ut en mobilversion av Insights som kommer att göra det ännu enklare och bekvämare för kunder att komma åt och engagera sig i dess erbjudanden.

“Vi har varit nöjda med responsen från våra kunder under det senaste året och är glada över att kunna introducera dessa viktiga verktyg och uppdateringar”, säger Will Kinlaw, forskningschef på State Street Global Markets. “Insights-plattformen byggdes till stor del kring vår kunds feedback, och vi är glada över att ytterligare förbättra plattformen och fortsätta att leverera unika idéer till våra kunder för deras portföljkonstruktion, riskhantering och investeringsstrategier.”Source link