State Street, FactSet-partner för att effektivisera dataflöden över front, middle & back office

[ad_1]

State Street och FactSet tillkännagav idag ett strategiskt partnerskap som integrerar State Street Alpha och de kompletterande styrkorna hos FactSet för att effektivisera dataflöden över front, middle och back-office genom State Streets Alpha Data Platform.

De två företagen förväntar sig att samarbetet kommer att ge gemensamma kunder en sömlös och mycket funktionell upplevelse från kundportaler för aktie-, ränte- och multi-asset-strategier hela vägen fram till förvaring.

Tvärs över back- och middle office främjar den nyckelfärdiga integrationen av State Streets portföljredovisningsdata i FactSets ledande prestationsattribution, risker och rapporteringsmöjligheter en mer sömlös kundupplevelse med portföljanalyser från FactSet också integrerade i State Street Alpha Data Platform. Dessutom kommer portföljer i FactSet att uppdateras under dagen när affärer utförs och allokeras i Charles River medan föreslagna affärer i FactSet överförs till Charles River för efterlevnad och orderhantering.

“Våra kunder berättar konsekvent för oss att de knyter djupare, mer strategiska relationer med färre partners och de förväntar sig att deras partner i allt högre grad samarbetar för att bättre stödja dem”, säger Phil Snow, FactSets VD. “Det här partnerskapet exemplifierar det konceptet, och jag är glad över att vi sammanför våra team för att sätta kunderna först.”

“Data är kärnan i vår Alpha-strategi, och vi är fortfarande engagerade i att tillhandahålla den ledande dataplattformen till investeringsförvaltningsbranschen för att ge kunderna enkel tillgång till aggregerad data, analyser och realtidsinsikter”, säger John Plansky, statschef. Gatan Alpha. “Detta partnerskap främjar vår Alpha-strategi genom att nu göra det möjligt för Alpha-kunder att skapa och analysera portföljer med hjälp av FactSet.”


[ad_2]

Source link