Spotware släpper ny version av sitt .NET-paket för Open API


Spotware Systems, företaget bakom cTrader-plattformen, har släppt en ny version (1.4.2) av sitt .NET-paket för Open API, med de stora förbättringarna i denna version relaterade till minnesanvändning.

Ändringar:

  • Nu tilldelar API:et inte en ny array för varje inkommande data, vilket innebär mindre minnesanvändning och mindre tryck på GC.
  • Spotware använde Span för att vända längden på meddelandet istället för array, det kommer att undvika extra arrayallokering.
  • Nu finns det en datalängdsuppsättning som API:et återanvänder för alla inkommande meddelanden, istället för att skapa nya för varje meddelande, kommer detta att undvika massor av onödiga tilldelningar.
  • OpenAPI.NET 1.4 riktar sig nu till .NET 6, äldre versioner baserades på .NET standard 2.1.

Om du använder OpenAPI.NET rekommenderar Spotware dig starkt att uppdatera till den senaste tillgängliga versionen (1.4.2).

OpenAPI.NET är ett produktionsfärdigt paket om du vill använda det på dina .NET-appar. Den driver den populära cMAM-mjukvaran som och många andra Open API .NET-appar från tredje part.

Från version 1.4 ändrade Spotware Nuget-paketnamnet från Spotware.OpenAPI.Net till cTrader.OpenAPI.Net.

Spotware-teamet uppdaterar och förbättrar regelbundet sina API-lösningar. Tidigare i mars tillkännagav Spotware lanseringen av en samling exempel som visar hur man använder Python med cTrader FIX API. Nu har det blivit mycket enklare att använda FIX API med ett av de mest populära programmeringsspråken. Exemplen inkluderar en konsolapplikation, en webbapplikation och en Jupyter Notebook.Source link