Spotware gör ändringar i beräkningen av cTrader Copy Strategy Rank

[ad_1]

Spotware Systems, utvecklaren av den populära cTrader-plattformen, meddelar att företaget med den senaste versionen av cTrader Copy har infört några ändringar i beräkningen av cTrader Copy Strategy Rank.

Ändringarna är följande:

  • Utöka formeln med avgiftsparametrar

Många handlare anser att prestationsavgiften är den mest rättvisa för följare, så strategier som tillämpar förvaltningsavgifter och/eller volymavgifter har nedgraderats i rankningsberäkningen.

  • Öka inflytandet av den aktuella ROI över den historiska ROI

Strategy Rank har ändrats för att lägga mer tonvikt på nuvarande ROI framför den historiska ROI. Det är mycket viktigare för en följare att se strategier som presterar bra här och nu, och inte de som en gång handlade bra tidigare.

cTrader Copy är en kopiahandelstjänst som inkluderar riskhanteringsverktyg och detaljerade strategiprofiler. Dessa kan användas av leverantörer för att visa upp sina produkter. Tjänsten introducerades av Spotware 2018 som en översyn av dess ursprungliga spegelhandelsplattform cMirror, och fungerar som en flexibel investeringsplattform och en helt integrerad funktion i cTrader.

Strategirankningen är en proprietär metod som används för att rangordna strategier på ett heltäckande sätt, med hänsyn till många parametrar.


[ad_2]

Source link